Spa la munte, printre brazi

30 ianuarie, 2020
3 spa girl jpg jpeg

Miros de brad, zăpadă scârţâind sub tălpi, munţi albi şi flori de gheaţă. Ţie ţi se întâmplă să visezi cu ochii deschişi la locuri rupte din Paradis?

Ei bine, ele există! Şi dacă decorului de iarnă îi adaugi un spa somptuos cu pisicine înconjurate de pădure, atunci ştii că ai nimerit la Ana Spa din Poiana Braşov.

Ana Spa este o destinaţie creată pentru revitalizare, relaxare si stare de bine. Aici, corpul tău îşi poate găsi alinarea. Iar mintea să se liniştească. Aici, lumea de afară nu are acces, iar timpul curge altfel. Orele lungi la birou ţi-au blocat spatele şi ţi-au alungat somnul? Atunci, sigur, un masaj intuitiv îţi va trezi trupul la viaţă. Ai obosit după atâta ski? E în regulă. Mâinile dibace ale terapeuţilor îţi vor detensiona muşchii în cadrul unui masaj after-ski.

stanga
dreapta
1 spa girl jpg jpeg
2 img 6505 jpg jpeg

Amplasat strategic la graniţa pădurii şi a pârtiilor, Ana Spa este locaţia ideală, pentru ca tu să poţi să te bucuri de o viaţa mai senină, mai sănătoasă şi mai împlinită. 2000 mp de bucurie şi relaxare. O piscină de excepţie, străjuită de munte şi brazi, saune, sală de sport, 10 camere de tratament şi un jacuzzi în aer liber. Sună divin, nu-i aşa? Atunci, ce mai aştepţi? E musai să încerci terapiile semnătură ale spa-ului din Poiana Braşov.

2 img 6505 jpg jpeg

” Avem un mix de 3 terapii vindecătoare care pun pe picioare pe oricine ne trece pragul, spune Mihaela Georgescu, Spa Manager la Ana Spa în Poiana Braşov. Intuitive massage, Thalistones şi After ski massage. 3 terapii care revigorează corpul şi trezesc simţurile. Ce poate fi mai plăcut şi mai reconfortant după o zi petrecută pe pârtie la ski  decât un masaj "After Ski" cu pietre calde si mâini pricepute, care să îţi relaxeze musculatura? Apoi, fă o baie de plante sau plonjează în hot tub-ul de pe terasă şi viaţa se va vedea din nou în roz.

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://www.anahotels.ro/en/exclusive-offers.html.  Relaxare plăcută!Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg