Vedetele au luat cu asalt insula Mykonos

15 august, 2019

În salba de insule din Cicladele greceşti, aceasta este una dintre nestematele de preţ, scăldată în ape turcoaz, înzestrată cu plaje pentru toate gusturile şi invadată de numeroase vedete

1 68470572 454598202052963 3175487471911698432 n jpg jpeg

Deşi credeam că aceasta este in­sula care nu doarme niciodată, despre ale cărei petreceri se vorbeşte de la Hollywood până în Shanghai, vedetele au descoperit una din­tre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, unde poţi petrece la apus pe mu­zica faimoşilor DJ-i ai lumii, dar poţi alege să te relaxezi şi pe o plajă liniştită, unde vântul stârneşte dansul valurilor sau poţi da nas în nas cu o vedetă de pe meleagurile noastre sau chiar din Tinsletown. Vântul aici este o desfătare pentru turistul ce vrea să se bron­zeze, dar să nu simtă arşiţa soarelui. Mărturie pentru asta stau morile de vânt clasice, acope­rite cu paie şi vopsite cu alb, devenite simbolul insulei şi poziţionate chiar în centrul istoric. De altfel, această regiune poartă numele de In­sula Vântului. În anii '60, Mykonos era insula preferată de Jackie Kennedy Onassis şi de prinţesa Grace Kelly, astăzi, cu puţin noroc, poţi da nas în nas cu Bella Hadid, Madonna, Leonardo DiCaprio, Giorgio Armani sau  Matt Damon.

Iată ce vedete au descoperit acest paradis al distracţiei anul acesta:

befunky collage jpg jpeg

Dana Săvuică s-a întâlnit cu Alessandra Ambrosio: „Eu fusesem aici în ‘97, la recomandarea unui grec. Totul era mult mai boem atunci, ecum e mult lux şi totul e comercial. Acum insula concurează cu Ibiza sau Saint Tropez. Noi nu am stat la hotel, am închiriat o vilă şi am redescoperit Mykonosul aşa cum este astăzi. Mi-au plăcut foarte mult plajele şi dacă ar fi să realizez un top 3, aş spune că pe primul lor este Principote, unde am şi văzut-o la trei şezlonguri de mine pe Alessandra Ambrosio, apoi Alemagou, unde cu puţin timp înaintea noastră fuseseră Cristi Chivu cu Adelina, iar pe ultimul loc Super Paradise, un loc accesibil şi turistului de rând, cu o atmosferă foarte plăcută.”

whatsapp image 2019 08 13 at 12 27 10 jpg jpeg

„Mi-a mai plăcut foarte mult şi centrul lor, numit Mica Veneţie, unde poţi lua prânzul sau cina atins, uşor, de valuri şi 180◦ Sunset Bar, locul unde vezi cel mai frumos apus. Recomand oricui această insula în care arhitectura a fost creată în deplină armonie cu natura. Nu este, însă, o destinaţie ieftină, dar asta nu înseamnă că sunt doar locuri extrem de scumpe de mâncat sau de distracţie. ”

O altă vedetă care ne-a povestit despre experienţa ei aici a fost Crina Abrudan, o pasionată de călătorii, care este dependentă de soare şi de mare. Aceasta a vizitat recent insula Mykonos împreună cu soţul ei, Gabi: „A fost o plecare neplanificată, am luat bilete de pe o zi pe alta. Din pacate, la dus am ales drumul cu feribotul, ceea ce nu voi mai face niciodată, deoarece am făcut 12 ore pe drum şi am pierdut o zi întreagă. La întoarcere am luat avionul. Primul apus l-am văzut la 180◦ Sunset Bar, am stat puţin la coadă să intrăm şi am plătit 10 euro. Indicat este să ai masa rezervată ca să prinzi şi o poziţie bună.

67929647 409513959688084 408522999839326208 n jpg jpeg

Atmosfera a fost foarte frumoasă. Ca şi highlights, pot spune că am mâncat la Nusr-Et, celebrul lanţ de restaurante şi am avut norocul să fie chiar el acolo să îl vedem live cum serveşte carnea şi pune sarea în stilul lui. Însă ca un top al locaţiilor, pot spune că mi-a plăcut foarte mult meniul de la Jackie O’ şi Nammos Beach. La Nammos am mâncat un mousse de ciocolata diferit, în sensul că era servit mult mai simplu - ţi se punea pe masa farfuria şi dintr-un castron imens doua cupe de mousse, iar gustul te făcea să vrei să îi ceri chelnerului să îţi lase tot castronul. Ca şi plajă cel mai mult mi-a plăcut la Principote. A fost pe gustul nostru din toate punctele de vedere de la atmosfera şi energia locului de plajă, până la muzica din timpul zilei, atmosfera şi muzica din timpul mesei din restaurant şi până la muzica de la party. ”

befunky collage jpg jpeg

Crina s-a întâlnit cu artisul Alec Monopoly şi cu proprietarul celebrelor restaurante Nusr-Et

Multe alte vedete de la noi au descoperit şi s-au fotografiat în decorul natural superb al acestei destinaţii. Andreea Esca cu familia ei, Diana Munteanu sau Ramona Gabor sunt doar câteva dintre ele.

befunky collage jpg jpeg

Diana Munteanu, Andreea Esca şi fiica sa, Alexia, dar şi familia Chvu se numără prince cei care îndrăgesc Mykonosul

Cea mai aglomerată perioadă este iulie-august, când britanicii, italienii şi croaţii împânzesc insula. Tot atunci se ţin şi cele mai tari petreceri cu DJ pe plaje celebre precum Tropicana, Paradise Beach, Kalua Bar la Paraga Beach, Jackie O, Nammos, Alemagou şi lista poate continua. În general, un şezlong costă de la 20 la 80 € (depinde de plajă), dar poţi alege şi plaje mai linişite percum Elia Beach sau Kalo Livadi, unde preţurile nu sunt aşa mari. Prânzul te poate îmbia cu delicioasa mâncare grecească: ca­lamari proaspeţi, tzatziki, souvlaki, salate, caracatiţă şi creveţi, iar pentru a simţi din plin gustul Greciei, îţi poţi încerca norocul la Kiki’s Tavern, deasupra plajei sălbatice Agios Sostis. Spunem asta deoarece mânca­rea e senzaţională, dar nu se fac rezervări şi e mai mereu plin de oameni care aşteaptă cu un pahar de prosecco sau ouzo în mână eliberarea unei mese. O altă tavernă cu mâncare delicioasă şi cu preţuri accesibile e Joanna’s Nikos Place, situată aproape de Little Venice, chiar pe plajă. Aici poţi mân­ca preparate din miel sau celebra musaca. Dacă ai consumat ceva de aici, poţi primi un şezlong gratuit ca să îţi faci siesta pe plajă. La căderea nopţii, oraşul nu doarme ni­ciodată. În Chora poţi petrece până la răsă­rit în cluburi precum Galleraki Bar, Scarpa, Remezzo, Astra sau Scandinavian Bar, unde merg cei mai mulţi turişti.

Un pachet oferit de cocktailholidays.ro (singurul operator de charter pentru My­konos) pleacă de la 750 euro/ pers. şi include cazare, avion, transferuri, toate taxele şi asigurare de călătorie, dar şi transportul din diverse oraşe din ţară la aeroport.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg