Travis Barker a primit diagnosticul! De ce a fost internat de urgență artistul

30 iunie, 2022
travis barker si korteney

Toboșarul Blink-182, în vârstă de 46 de ani, a stârnit multă îngrijorare în legătură cu starea sa de sănătate.

La doar o lună de când s-a căsătorit, Travis Barker a ajuns de urgență la spital ieri. Artistul a fost luat cu targa și urmat de soție, iar fiica sa adolescentă i-a invitat online pe fani să se roage pentru el.

Travis Barker spre spital (5) jpg

Starea de sănătate a fost gravă, întrucât muzicianul a fost direcționat la un alt spital, după ce inițial fusese adus la West Hills.

Însă Barker a primit diagnosticul: de ce suferă artistul?

Soțul celebrei Kourtney Kardashian se pare că are pancreatită. Aceasta este o boală care poate fi de două tipuri: cronică sau acută.

Dacă ne luăm după simptome, în mod cert lui Barker i s-a declanșat pancreatita acută. Inflamația bruscă a pancreasului este caracterizată prin durere abdominală și creșterea nivelului enzimelor pancreatice în ser. Există mai multe cauze responsabile de apariția ei, dar cele mai frecvente sunt reprezentate de litiaza veziculară biliară (popular numită „pietre la fiere”) și de consumul cronic de alcool.

TMZ scrie că de vină ar fi fost o colonoscopie recentă pe care ar fi suferit-o Travis. Cert este că rockerul a ajuns la spital cu dureri puternice abdominale și greață.

Pancreatita este o boală care nu se tratează şi nu se vindecă, dar evoluează în timp şi, în cazurile avansate de boală, afectează iremediabil pancreasul, iar organismul pacientului nu va mai putea digera alimentele sau produce hormoni specifici.

Principalii factori de risc sunt consumul cronic de alcool, prezența litiazei (“pietre”) sau “malului” în vezica bilară și fumatul. Așa că este posibil ca ”băiatul rău” din muzică să fie nevoit să-și schimbe viața.

Nunta Kourtney Kardashian și Travis Barker (5) jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg