Trecutul neştiut al Ancăi Serea. Vedeta declară: "O fetiţă timidă din Tecuci"

10 decembrie, 2020
5 anca serea trecut 4 jpg jpeg

Anca Serea, în preajma sărbătorilor de iarnă, şi-a adus aminte de clipele din copilărie, de trecutul ei! A făcut dezvăluiri emoţionante. 

E sinceră şi de această dată! Anca Serea a povestit fanilor ei că mulţi o vâd puternică, dar ea a fost o tânără timidă care a învăţat să aibă încredere în ea. 

"Mi se spune deseori că sunt un om optimist, că am un zâmbet frumos şi că sunt o persoană care este foarte toleranţă. Însă puţine persoane ştiu cum mă simţeam în urmă cu câţiva ani în urmă: o fetiţă timidă din Tecuci, mult prea slabă pentru înălţimea ei şi lipsită de prea multă încredere. Cu toţii avem defecte şi calităţi, dar că să putem să înfruntăm fiecare zi cu zâmbetul pe buze este nevoie de o mare lupta cu noi înşine, cu lumea noastră interioară.

3 anca serea trecut 2 jpg jpeg

Pentru a deveni stăpâni pe propria persoană este nevoie de acceptare, de apreciere chiar şi a părţilor noastre mai puţin bune, căci ele ne fac cu adevărat speciali. O greutate prea mică, un par prea scurt sau, dimpotrivă, prea lung, un ras prea zgomotos sunt tocmai lucrurile care ne diferenţiază, ne ajută să ne distingem din mulţime şi pentru care trebuie să fim cu adevărat recunoscători. Căci în lipsa lor am fi cu toţii la fel. Iar viaţă ar deveni mult prea uniformă şi banală. Să avem cu toţii o zi cu încredere în noi şi in lucrurile care ne fac unici 😍", a scris Anca Serea pe facebook. 

Anca Serea revine pe sticlă. Unde va putea fi văzută frumoasa brunetă

Anca Serea şi Florin Căruceru vor prezenta ştirile sportive la Prima TV. Ultimele rezultate, noutăţi despre sportivii români, toate competiţiile de amploare vor fi redate în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18. Berecleanu va prezenta ştirile de luni până joi, iar de vineri până duminică va prelua ştafeta Marius Saizu. Sebastian Zachmann va fi senior corespondent pe zona de politic. Ştirile de după amiază vor fi redate de Livia Graur de luni până vineri, de la ora 15.00, iar de ştirile nopţii se va ocupa Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00.

Odată cu relansarea FOCUS, începe şi campania editorială "Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe oamenii de rând, pe poveştile lor de viaţă, pe extraordinarul din fiecare dintre noi şi mai ales pe ceea ce aduc societăţii eroii acestor zile. Fie că vorbim de medici, de militari, de donatori de plasmă sau despre oameni cărora nimeni nu le dădea vreo şansă să iasă din boala care a oprit planeta, toate aceste poveşti de viaţă ne demonstrează că umanitatea şi speranţa nu au dispărut.Recente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg