Trei dintre cei mai atrăgători actori ai serialului Bridgerton prezenți pe covorul roșu de la Gala Met

9 mai, 2024

Luni, 6 mai, toată crema showbiz-ului internațional s-a înghesuit pe celebrele trepte de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Simone Ashley, GettyImages (3) jpg

Îndrăgitul serial Bridgerton a avut reprezentanții săi: trei dintre cei mai atrăgători și importanți actori din distribuție. Este vorba de Jonathan Bailey, actorul care îl joacă pe Lord Anthony Bridgerton, Simone Ashley, care o joacă pe soția acestuia, Kathani "Kate" Sharma și Phoebe Dynevor, care o joacă pe Daphne Bridgerton, sora lui Anthony.

Fanii din întreaga lume ai serialului Netflix așteaptă cu sufletul la gură seria a 3-a, care este programată la mijlocul lunii mai.

Sezonul trei ”Bridgerton”, produs de Netflix în colaborare cu Shondaland, va prezenta povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton). În primele două sezoane, am avut ocazia să urmărim felul în care se înfiripă relația dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset, Ducele de Hastings (Regé Jean-Page).

Sezonul doi ni-l arată pe vicontele Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne, care se află în căutarea unei soții docile, care să aibă grijă de casă și care să-i ofere urmași. Ultimul lucru pe care îl caută Anthony este să se îndrăgostească, ceea ce se și întâmpla, iar ținta adorației lui devine Kate Sharma (Simone Ashley).

În sezonul trei, vom putea urmari cum Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunțat, în sfârșit, la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele disprețuitoare din ultimul sezon. Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și de surorile ei. Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos.

La Gala Met, cele două actrițe au fost spectaculoase, iar Jonathan Bailey foarte elegant, cu un aer de adevărat lord, întocmai ca rolul ce l-a consacrat.

Phoebe Dynevor a fost diafană ca o crăiasă într-o rochie roz pudrat. Senzuala Simone Ashley și-a evidențiat silueta cu o rochie super sexy, cu umerii, brațele, decolteul și abdomenul la vedere, în timp ce Jonathan Bailey a optat pentru un smoching alb, cu o floare imensă în loc de papion.

Prezența lor a fost foarte apreciată de fanii Bridgerton.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG