Trei motive pentru un duș perfect (P)

În linia tendinţelor «less is more» (mai puţin  înseamnă mai mult) precum șamponul non-spumant sau deodorantul comprimat, descoperă Gelul de duș concentrat Yves Rocher. Principiul său este surprinzător: un gel de duș ce permite reducerea considerabilă a consumului de material plastic. Pe scurt, un ritual benefic în egală măsură pentru noi și pentru planetă.

Motivul Nr. 1: Îmi doresc un gel de duș ușor și plăcut de utilizat

Datorită formulei sale inovatoare înregistrată în Franţa printr-un brevet, o singură picătură este suficientă pentru un duș. Textura sa fluidă și onctuoasă se transformă într-o spumă bogată și senzorială ce curăţă pielea cu delicateţe. Promisiunea unui duș senzorial și parfumat.

Motivul Nr. 2: Îmi doresc un gel de duș care respectă echilibrul  pielii

Cercetătorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au selecţionat și asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esenţial de Coriandru (în parfum) și extractul de Mango. Formula sa cu pH neutru, testată sub control dermatologic, conţine peste 97% ingrediente de origine naturală. Fără conservanţi, fără parabeni.

Motivul Nr. 3 : Îmi doresc un gel de duș eco‑responsabil

Inovator, Gelul de duș concentrat oferă într‑un format de 100 ml, la fel de multe utilizări precum un gel de duș clasic de 400 ml, adică echivalentul a 40 de dușuri. Care este rezultatul? Reducerea impactului asupra mediului: 50% mai puţin plastic**, 50% mai puţine emisii de gaze cu efect de seră** (de 5 ori mai puţine camioane utilizate pentru transport).

În plus, ambalajul Gelului de duș concentrat este realizat printr-un demers de eco-concepţie: flacon reciclabil ce conţine plastic reciclat.

 

Poze: 123RF

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA