Trendul care i-a prins pe artiștii români! Le stă bine sau nu?

Citeste tot despre:

, , , ,

Alex Velea și Smiley, buni prieteni de altfel, concurează acum la categoria ”cea mai șocantă schimbare de look”. Căci da, cei doi artiști s-au hotărât să-și facă dreaduri, asemenea starurilor internaționale precum Snoop Dogg sau Wiz Khalifa.

Inspirați de starurile internaționale

Șocant sau nu, Smiley a apărut recent cu un look total diferit față de cel cu care ne-a obișnuit în primii ani de carieră, asemenea lui Alex Velea. Acum, cei doi cântăreți au optat pentru dreaduri, în speranța că fanii lor vor aprecia faptul că încearcă să-și diversifice aparițiile.

Smiley cu noul său look

Problema e că mulți dintre internauți s-au arătat contrariați de look-ul abordat de aceștia și le-au lăsat comentarii nu tocmai pozitive. ”Nu-ți stă bine cu acest look.”, ”Este urât acest look. Tunde-te”, i-au replicat fanii lui Smiley, în timp ce Alex s-a lovit de acuzația de ”plagiat”, fanii spunându-i să nu mai încerce să semene artiștilor internaționali.

Alex Velea

Ei bine, noi suntem curioși ce părere aveți voi. Le stă bine cu acest nou look celor doi artiști?

Și Delia a încercat acest trend

Amintim că și Delia a avut o perioadă când abordase un astfel de look. Pe atunci, fanii o acuzau că încearcă s-o imite pe extravaganta Rihanna și o sfătuiau să încerce să fie ea.

Matteo

Și fostul iubit al Deliei, cântărețul Matteo, a avut mult timp dreaduri. A renunțat la ele, însă, în favoarea unui look mai puțin… elaborat.

foto: Instagram, arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA