Tribute to Remember Freddie Mercury în Club Jukebox Venue

21 septembrie, 2011

Joi, 22 septembrie, în Club Jukebox Venue, vor fi patru ore de muzică Queen, într-un spectacol special, un regal pentru fanii legendarei trupe rock: ”Tribute to Remember Freddie Mercury”.

Joi, 22 septembrie, în Club Jukebox Venue, vor fi patru ore de muzică Queen, într-un spectacol special, un regal pentru fanii legendarei trupe rock: ”Tribute to Remember Freddie Mercury”.

Pe scenă vor urca 9 trupe, fiecare punându-şi propria amprenta asupra melodiilor bine ştiute. Vor fi duete inedite si momente speciale.

Prima trupă care va urca pe scena Jukebox Venue este La-La Band, cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa”. Trupa Oddisey vine din Suceava. Ascultătorii Rock Fm o cunosc din cadrul concursului „Wanted: Demo & Live”, în cadrul căruia Oddisey a fost una dintre cele mai susţinute trupe în cursa pentru a cânta în deschidere la Bon Jovi.

Dan Helciugîmpreună cu Spitalul de Urgenţă promite la rândul lui, un show special. Zoltan Andras, solistul trupei Sarmalele Reci, vine cu un proiect inedit, prezentat în premieră. Este vorba despre Jazzappella, un grup a cappella format din două soprane, un tenor, un bariton şi o voce alto. Repertoriul Jazzappella cuprinde piese de jazz, rock şi pop, cu un sound jazzy. Componenţa grupului: Raluca Stoica (soprană), Georgiana Mototolea (soprană), Nadia Trohin (alto), Zoltán András (tenor), Bogdan Andronache (bariton) şi Bogdan Tudor (bas).

Cristina Haios, solista trupei Impact, va cânta împreună cu un band special constituit pentru acest eveniment: Pseudonoise şi pianistul Alex Ciobanu.Trupa Cortez promite un show cel puţin la fel de bun ca cel de acum doi ani, când interpretarea foarte apropiată de original a stârnit ropote de aplauze. Pe cei din trupa Pasager îi cunoaşteţi din finala Eurovision 2010, dar şi din cluburile de live din Bucureşti.

Ad Hoceste o trupă de muzică medievală, formată din tineri studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de profil. Felul în care abordează ei repertoriul Queen va fi cel puţin surprinzător. Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, va cânta în duet cu timişoreanca Sabina Abrudian, pe care o cunoaşteţi din semifinala Megastar.

Accesul la concert se va face începând cu ora 19.00. La cererea publicului, s-a pus în vânzare un număr limitat de bilete categoria VIP, cu loc la masă. Primele 30 de bilete VIP vor primi şi un CD Queen, oferit de getmusic.ro. Biletele se gasesc în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special de 45 de lei. După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65 de lei. Biletele VIP s-au pus în vânzare la preţul de 95 de lei.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg