Trucuri pentru o zi a nunții perfectă

22 mai, 2024

Pentru multe femei, cea mai importantă zi este sau, ar trebui să fie, ziua nunții.

okmagazine ro (1) jpg

Majoritatea reprezentantelor sexului frumos se pregătesc cu luni bune înainte de acest moment. Pentru ca totul să iasă perfect, există câteva mici trucuri de care orice viitoare mireasă ar trebui să țină cont. Iată câteva dintre acestea:

Mănâncă sănătos cu câteva zile înainte de nuntă

Este important ca în ziua nunții să te simți bine și să fii plină de energie pentru ziua în care vei fi în centrul atenției. Tocmai de aceea, trebuie să mănânci echilibrat și sănătos pentru a nu avea bătăi de cap în ziua nunții. Include în dieta ta de dinaintea nunții fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și evită, pe cât posibil, lactatele și dulciurile. Nu uita să te hidratezi corespunzător! Cu cât vei fi mai în formă, cu atât vei avea mai multe șanse să duci evenimentul la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze.

Ține-te de program

Este important să realizezi un program de care să te ții pentru ca totul să fie cât mai clar în mintea ta. Împărtăștește acest program cu cei care au roluri importante în buna funcționare a evenimentului: fotograf, videograf, band, etc. Trece pe program ora la care porneşte mirele de acasă, ora la care se pregătește mireasa, ora cununiei civile (acolo unde este cazul), ora bisericii, ora intrării în sală, ora primului fel de mâncare și ora la care are loc dansul mirilor. Nu uita să ai o marjă de eroare, întrucât pe parcurs pot apărea o mulțime de lucruri neprevăzute.

Desemnează oameni

Nu este indicat să iei totul asupra ta. Tocmai de aceea este de preferat să desemnezi oameni care te pot ajuta ca evenimentul să iasă bine. Persoanele desemnate trebuie să fie responsabile și să acționeze în interesul tău. Nu ți-ai dori ca tu să împodobești mașinile în ziua nunți sau să nu știi cine trebuia să aducă vinul și pișcoturile la biserică. De succesul evenimentului depinde foarte mult și desemnarea potrivită a celor care te pot ajuta.

Coafura perfectă există

Coafura miresei joacă și ea un rol esențial. Se spune că coafura perfectă este cea cu care îți stă ție bine! Alege o coafură care să te avantajeze și care să-ți ofere libertate. Evident, este important ca părul să arate bine, dat fiind că vei fi în centrul atenției și pozele trebuie să iasă perfect. Coafura trebuie să fie în armonie cu rochia de mireasă, dar și cu locația evenimentului. O împletitură lejeră din care se ivesc câteva bucle este perfectă pentru o nuntă în hambar, în timp ce o nuntă clasică impune, de obicei, o coafură cu părul strâns.

Ai greșit dansul mirilor? Nicio problemă!

Este evident că momentul zero al serii este dansul mirilor. Din pricina emoțiilor și a încărcăturii sunt șanse să nu vă iasă coregrafia. Nu intra în panică. Întrucât nimeni în afară de voi doi nu ştie cum arată, de fapt, coregrafia, nu îşi vor da seama că ai greșit un pas. Maschează orice mică eroare cu un zâmbet natural.

Fii naturală şi zâmbeşte mult!

Este cea mai importantă zi din viața ta, astfel că este esențial să zâmbești și să transmiți o energie bună celor din jur. Cu cât zâmbești mai mult, cu atât vei împărtășii mai multă bucurie cu invitații. De fapt, zâmbetul este o expresie a fericirii și a bucuriei interioare. Iar fotografiile din ziua nunții trebuie să iasă "ca la carte", nu-i așa?Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG