Trucuri pentru o zi a nunții perfectă

22 mai, 2024

Pentru multe femei, cea mai importantă zi este sau, ar trebui să fie, ziua nunții.

okmagazine ro (1) jpg

Majoritatea reprezentantelor sexului frumos se pregătesc cu luni bune înainte de acest moment. Pentru ca totul să iasă perfect, există câteva mici trucuri de care orice viitoare mireasă ar trebui să țină cont. Iată câteva dintre acestea:

Mănâncă sănătos cu câteva zile înainte de nuntă

Este important ca în ziua nunții să te simți bine și să fii plină de energie pentru ziua în care vei fi în centrul atenției. Tocmai de aceea, trebuie să mănânci echilibrat și sănătos pentru a nu avea bătăi de cap în ziua nunții. Include în dieta ta de dinaintea nunții fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și evită, pe cât posibil, lactatele și dulciurile. Nu uita să te hidratezi corespunzător! Cu cât vei fi mai în formă, cu atât vei avea mai multe șanse să duci evenimentul la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze.

Ține-te de program

Este important să realizezi un program de care să te ții pentru ca totul să fie cât mai clar în mintea ta. Împărtăștește acest program cu cei care au roluri importante în buna funcționare a evenimentului: fotograf, videograf, band, etc. Trece pe program ora la care porneşte mirele de acasă, ora la care se pregătește mireasa, ora cununiei civile (acolo unde este cazul), ora bisericii, ora intrării în sală, ora primului fel de mâncare și ora la care are loc dansul mirilor. Nu uita să ai o marjă de eroare, întrucât pe parcurs pot apărea o mulțime de lucruri neprevăzute.

Desemnează oameni

Nu este indicat să iei totul asupra ta. Tocmai de aceea este de preferat să desemnezi oameni care te pot ajuta ca evenimentul să iasă bine. Persoanele desemnate trebuie să fie responsabile și să acționeze în interesul tău. Nu ți-ai dori ca tu să împodobești mașinile în ziua nunți sau să nu știi cine trebuia să aducă vinul și pișcoturile la biserică. De succesul evenimentului depinde foarte mult și desemnarea potrivită a celor care te pot ajuta.

Coafura perfectă există

Coafura miresei joacă și ea un rol esențial. Se spune că coafura perfectă este cea cu care îți stă ție bine! Alege o coafură care să te avantajeze și care să-ți ofere libertate. Evident, este important ca părul să arate bine, dat fiind că vei fi în centrul atenției și pozele trebuie să iasă perfect. Coafura trebuie să fie în armonie cu rochia de mireasă, dar și cu locația evenimentului. O împletitură lejeră din care se ivesc câteva bucle este perfectă pentru o nuntă în hambar, în timp ce o nuntă clasică impune, de obicei, o coafură cu părul strâns.

Ai greșit dansul mirilor? Nicio problemă!

Este evident că momentul zero al serii este dansul mirilor. Din pricina emoțiilor și a încărcăturii sunt șanse să nu vă iasă coregrafia. Nu intra în panică. Întrucât nimeni în afară de voi doi nu ştie cum arată, de fapt, coregrafia, nu îşi vor da seama că ai greșit un pas. Maschează orice mică eroare cu un zâmbet natural.

Fii naturală şi zâmbeşte mult!

Este cea mai importantă zi din viața ta, astfel că este esențial să zâmbești și să transmiți o energie bună celor din jur. Cu cât zâmbești mai mult, cu atât vei împărtășii mai multă bucurie cu invitații. De fapt, zâmbetul este o expresie a fericirii și a bucuriei interioare. Iar fotografiile din ziua nunții trebuie să iasă "ca la carte", nu-i așa?



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling