Trucuri să-ți menții frumusețea în sezonul rece

Pentru a străluci la petreceri, începe din timp pregătirile. Măștile de înfrumusețare și trucurile care estompează problemele pielii te vor ajuta să arăți impecabil.

18 January 2017 - Pasadena, California - Jennifer Lopez. 2017 NBCUniversal Winter Press Tour held at the Langham Huntington Hotel. CAP/ADM/FS ©FS/ADM/Capital Pictures

Suc de morcovi și smântână, pentru o piele revitalizată

Somnul insuficient, poluarea și stilul de viață haotic afectează aspectul tenului. Pentru a preveni deshidratarea și estompa ridurile accentuate, apelează la un tratament cu suc de morcovi și smântână. Sucul de morcovi reface țesuturile pielii, revigorând tenul obosit. Dă 1 morcov de mărime potrivită prin răzătoarea mică și stoarce-l prin tifon. Pune lichidul obținut într-un bol și adaugă 1 lingură de smântână. Amestecă până când obții o pastă omogenă și aplic-o pe față. După ce ai lăsat-o să acționeze 10 minute, spală-te cu apă din abundență. Apelează la acest tratament 1 dată pe săptămână.

Exfoliant natural pentru ten

Poți să redai strălucirea pielii cu un preparat făcut la tine acasă, cu dublă întrebuințarea: elimină celulele moarte și hidratează pielea, lăsând-o moale și fină la atingere. Ca să îl obții, ai nevoie de: 3 linguri de fulgi de ovăz, 1 linguriță de miere, 2 linguri de ulei de floarea-soarelui și 1 linguriță de zeamă de lămâie. Pune ingredientele într-un bol și amestecă-le. Întinde pasta obținută pe ten și las-o să acționeze 5-10 minute. La final, clătește cu apă călduță din abundență.

Citește aici continuarea acestui articol!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA