Preşedintele Volodimir Zelenski crede că Ucraina va găzdui Eurovisionul anul viitor. Liderul trupei câștigătoare îl susține

17 mai, 2022
zel93 jpg

Au câștigat Eurovisionul, dar vor sărbători atunci când războiul va fi doar o amintire urâtă. Trupa Kalush Orchestra a obținut Victoria cu piesa Ștefania.

"Vom găzdui concursul Eurovision într-o Ucraină reconstruită şi fericită.  Preșdintele Zelemski ne-a felicitat este bucuros că noi am câştigat", a spus solistul Oleg Psiuk la o întâlnire cu presa.

 "Încă nu am sărbătorit cu adevărat. Probabil vom avea o mare sărbătoare după război, pentru că această victorie este minunată, să câştigăm Eurovision este ceva fantastic, însă acum se întâmplă atât de multe alte lucruri". "Sunt oameni care sunt ucişi în război sau care luptă în război sau care îşi pierd locurile de muncă în Ucraina, aşadar nu este cel mai bun moment pentru a sărbători acum", a adăugat artistul din Ucraina.

Membrii trupei se reîntorc în Ucraina

"Acolo este haos. E ca un fel de loterie macabră, din cauza bombardamentelor. Mă voi întoarce în Ucraina, eu conduc o organizaţie de voluntariat, ajutăm oamenii cu tot ceea ce ţine de cazare, transport, medicamente şi alte lucruri de care au nevoie, aşadar mă voi întoarce în ţară ca să continui să fac acest lucru", a mai spus artistul ucrainean.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg