Preşedintele Volodimir Zelenski crede că Ucraina va găzdui Eurovisionul anul viitor. Liderul trupei câștigătoare îl susține

17 mai, 2022
zel93 jpg

Au câștigat Eurovisionul, dar vor sărbători atunci când războiul va fi doar o amintire urâtă. Trupa Kalush Orchestra a obținut Victoria cu piesa Ștefania.

"Vom găzdui concursul Eurovision într-o Ucraină reconstruită şi fericită.  Preșdintele Zelemski ne-a felicitat este bucuros că noi am câştigat", a spus solistul Oleg Psiuk la o întâlnire cu presa.

 "Încă nu am sărbătorit cu adevărat. Probabil vom avea o mare sărbătoare după război, pentru că această victorie este minunată, să câştigăm Eurovision este ceva fantastic, însă acum se întâmplă atât de multe alte lucruri". "Sunt oameni care sunt ucişi în război sau care luptă în război sau care îşi pierd locurile de muncă în Ucraina, aşadar nu este cel mai bun moment pentru a sărbători acum", a adăugat artistul din Ucraina.

Membrii trupei se reîntorc în Ucraina

"Acolo este haos. E ca un fel de loterie macabră, din cauza bombardamentelor. Mă voi întoarce în Ucraina, eu conduc o organizaţie de voluntariat, ajutăm oamenii cu tot ceea ce ţine de cazare, transport, medicamente şi alte lucruri de care au nevoie, aşadar mă voi întoarce în ţară ca să continui să fac acest lucru", a mai spus artistul ucrainean.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg