Trupa Mandinga şi-a schimbat solista FOTO/VIDEO

16 martie, 2016
Mandinga2 jpeg

Cântăreaţa Elena Ionescu a părăsit formaţia cu care s-a făcut cunoscută în muzica românească. Iată cine e noua voce Mandinga.

Mandinga, în noua formulă

Solista trupei Mandinga a făcut un anunţ neaşteptat pentru fanii ei. Elena Ionescu a publicat un mesaj pe pagina ei de socializare în care a spus că nu mai face parte din formaţia care a făcut-o să devină cunoscută, menţionând că este o despărţire pe cale amiabilă.

Elena Ionescu îşi doreşte o carieră solo.

„10 ANI FRUMOŞI. Un nou drum, un nou început. Sufletul meu merge mai departe, dăruind prin pasiune şi muncă, toată dragostea mea pentru muzică! Vă iubesc, oameni frumoşi! Voi reveni imediat cu detalii! Fiţi pe fază!“

Anunţul a fost confirmat şi de un comunicat al trupei Mandinga, în care se arată că formaţia va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă, şi că Elena Ionescu, vocea Mandinga de zece ani încoace, îşi va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză şi în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop şi R&B (rhythm and blues) cu influenţe latino.

„A fost o colaborare frumoasă, prima mea experienţă în lumea muzicală de anvergură din România şi nu numai. Am învăţat foarte multe şi sunt convinsă că această experienţă îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic“, a declarat Elena Ionescu, potrivit acestui comunicat.

Barbara Isasi, noua solistă Mandinga.

Noua solistă este Barbara Isasi, o tânără talentată în vârstă de 27 de ani care a participat la celebrul show TV „Vocea Spaniei“.

„Dorim să ne dezvoltăm cât mai mult internaţional. Prietena cea mai bună a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaşte pe Barbara a mai fost doar un pas. A dat o audiţie, a fost în România la noi la studio şi am decis toţi că ea este alegerea noastră pentru mai departe“, declară Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.

În aceste condiţii, iată care este noua formulă a trupei Mandinga: Ciupi la tobe (Ro), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percuţie (Cuba), Zach la saxofon şi la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) şi, de asemenea, o noutate în trupă, Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompetă.

Noua Mandinga