Trupa O-Zone s-a reunit, la Bucureşti, după 14 ani de la destrămarea VIDEO

10 mai, 2017
O Zone dupa 14 ani jpeg

După o îndelungată absenţă de pe scenă, trupa O-Zone s-a reunit de Ziua Europei pe scena din Piaţa Universităţii din Capitală.

image

Radu Sîrbu, Dan Bălan şi Arsenie Todiraş au reaprins nostalgia în sufletul fanilor lor. După 14 ani de la destrămarea trupei, băieţii s-au reunit în spectacolul de la Bucureşti oferit de Ziua Europei. Artiştii au cântat piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume: "Dragostea din tei", "Despre tine", "De ce plâng chitarele", "Oriunde ai fi".

"Am nişte emoţii...de când nu ne-am mai văzut. N-am mai cântat împreună. Suntem recunoscători Bucureştiului şi României pentru tot ce ne-a dat. (...) Sunt singur că o să ne întoarcem. Neapărat" a spus Dan Bălan pe parcursul concertului.

"A fost o zi WOW!!! Mult O-Zone în aer! Am retrăit momente magice. Mulţumesc pentru sutele de mesaje extrem de emoţionante! Mulţumesc colegilor mei, Arsenie Todiraş şi Dan Bălan, trupei, mulţumesc mass-media pentru sustinere, organizatorilor pentru initiativa, şi nu în ultimul rând mulţumesc fanilor, publicului care a fost fantastic, am simţit energia voastră pozitivă până în măduva oaselor!", a scris emoţionat şi Radu Sîrbu pe pagina lui de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg