Trupe româneşti care au dispărut

30 octombrie, 2015
genius jpeg

Sunt acele formaţii longevive, cu o prezenţă în muzică cât viaţa unui om, şi cele care au apărut, au urcat pe culmile succesului, apoi au dispărut fără urmă. Unele meritat, altele spre regretul fanilor. Vă invităm să vă amintiţi de câteva dintre aceste trupe româneşti, care au dispărut din showbizul autohton.

Trupe româneşti care au dispărut

image

Hi-Q

La sfârşit de ani ‘90 şi la începutul anilor 2000, piaţa muzicală românească era dominată de un fenomen venit din… Braşov. Fenomentul Hi-Q, acea trupă înfiinţată în anul 1996 de Mihai Sturzu, Dana Nălbaru şi Florin Grozea, care a fost declarată de voci cunoscătoare drept cea mai bună formaţie muzicală din România. Din acel deceniu, cel puţin…

image

Genius

„DJ Bobo, tot ce vrei…“ Sunt primele versuri care ne vin în minte când vorbim de trupa timişoreană formată din Oana Vincu, Cezar Hălmăgean şi Ovidiu Hălmăgean. E drept că, pe vremuri, când eram adolescenţi şi n-aveam gusturile muzicale prea cultivate, piesele Oraşul trist, Macho Man, Îmi plânge inima, Vara nu ni se păreau chiar atât de rele.

image

Krypton

Vorbim de noul Krypton, cel reînfiinţat în 2000, cu Răzvan Fodor ca solist vocal şi un sound rock mai comercial, trupa renunţând la stilul heavy metal cu care a debutat. Timp de şase ani, cât a activat Fodor în această formaţie, succesul s-a datorat în mare parte bazei de fane a cântăreţului. Cele mai cunoscute melodii din aceste vremuri sunt Inima mea, Spune-mi cu ce am greşit şi Îţi mai aduci aminte?.

image

 Impact

 Tot din Timişoara a venit şi această trupă de muzică dance, înfiinţată de Rareş Timiş şi Cristina Haios, actualmente Bălan. La începutul anilor 2000, cei doi tineri erau pe cai mari în peisajul muzical românesc, datorită soundului occidental al muzicii lor, Impact devenind, în scurt timp, cea mai bună trupă românească de club. Babe este hitul lor cel mai recent, trupa pierzându-şi din popularitate odată cu plecarea lui Rareş Timiş, care s-a dedicat călătoriilor exotice în ţări din îndepărtata Africă.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png