Tu ce faci când nu mai poţi dormi?

10 iunie, 2014

Cu toţii ştim că un adult are nevoie de aproximativ 8 ore de somn pentru ca organismul să-şi încarce bateriile şi să-şi păstreze sănătatea. Însă de multe ori ne-am trezit cu dureri de cap din cauza somnului agitat ori nu am putut dormi din cauza insomniilor şi a stresului acumulat de peste zi.

Cu toţii ştim că un adult are nevoie de aproximativ 8 ore de somn pentru ca organismul să-şi încarce bateriile şi să-şi păstreze sănătatea. Însă de multe ori ne-am trezit cu dureri de cap din cauza somnului agitat ori nu am putut dormi din cauza insomniilor şi a stresului acumulat de peste zi. Urmările unei astfel de nopţi nu sunt deloc plăcute, cauzându-ţi irascibilitate, cearcăne, stare de oboseala, care nu ţi-au permis să-ţi desfăşori activităţile zilnice într-un ritm normal.

Iar riscurile la care ne supunem atunci când nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat: riscăm să facem diabet, să avem probleme cu greutatea sau chiar să avem probleme de natură psihică.

Din fericire, acum există Bien Dormir. Gama Bien Dormireste concepută ca un ajutor în dificultăţile de adormire.Produsele se bazează pe extracte vegetale standardizate, atent selectate pentru a conferi un somn liniştit, odihnitor, ce nu dau dependenţă şi pot fi utilizate continuu până la 4 săptămâni.

Gama conţine:

· Bien Dormir Melatonină Forte (conţine extract uscat de passiflora,muşeţel şi melatonină)

· Bien Dormir Valeriană Forte(conţine extract uscat de valeriană, passiflora, muşeţel)

Muşeţelul / Matricaria chamomilla are efecte benfice în stările de nelinişte, tulburări ale stărilor afective, dificultăţi de adormire, somn agitat. Efectul sedativ al muşeţelului este potenţat de administrarea concomitentă cu passiflora.

Passiflora / Passiflora incarnata este recomandată în stările de neurastenie, epuizare nervoasă, insomnie, nevralgie, stres, anxietate. Acţiunea sedativă a plantei se datorează sinergismului creat de componentele active din plantă denumite flavonoide psihoactive.

Bien Dormir Melatonină Fortecontribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi şi la atenuarea tulburărilor de somn. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele de sinteză, cel indus de BienDormir Melatonină Forteeste însoţit la trezire de un sentiment de relaxare, fără somnolenţă reziduală.

Melatoninaeste un hormon endocrin responsabil de reglarea ritmului circadian. Odată cu creşterea nivelului de melatonină, se instalează starea de somnolenţă şi apoi somnul. Administrarea pe cale orală a melatoninei se recomandă astfel pentru rezolvarea tulburărilor de somn legate de stres, vârstă, muncă pe timp de noapte sau în spaţii lipsite de lumină naturală, perturbarea bioritmului cauzată de decalajele de fus orar.

produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătăţeşte calitatea acestuia, asigurând funcţionarea organismului în condiţii optime.

vine în sprijinul persoanelor care au tulburări privind durata şi calitatea somnului, stări de nelinişte, stres, tensiune nervoasă.

Valerianaare acţiune sedativă. Extractul de valeriană este prescris ca sedativ în stări de agitaţie nervoasă, dificultăţi de adormire, somn agitat, epuizare nervoasă. Valeriana induce somnul, iar la trezire nu apare starea de somnolenţă reziduală specifică administrarii hipnoticelor de sinteză.

Preţ recomandat în farmacii: 13 ron Bien Dormir Valeriană Forte şi 15 ron Bien Dormir Melatonină Forte.

Informează-te pe www.biendormir.rosau facebook.com/LaboratoareleFitermanRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png