Tu cum îţi protejezi pielea pe timp de vară?

29 iulie, 2014

Pe lângă clipele frumoase pe care ni le oferă, vara aduce după ea şi unele momente mai puţin plăcute, care ne strică vacanţele şi chiar ne dau bătăi de cap. Timpul petrecut la plajă sau o plimbare noaptea, sub clar de lună

Pe lângă clipele frumoase pe care ni le oferă, vara aduce după ea şi unele momente mai puţin plăcute, care ne strică vacanţele şi chiar ne dau bătăi de cap. Timpul petrecut la plajă sau o plimbare noaptea, sub clar de lună, se pot transforma uşor în dureri de la arsurile solare, înţepăturile de insecte sau rănile, zgârieturile şi iritaţiile uşoare.

În astfel de momente trebuie să ai întotdeauna la îndemână o soluţie care să te scape de disconfortul situaţiei. Desigur, poţi opta pentru ”leacurile băbeşti”, care te vor scăpa sau nu de dureri. De exemplu, se spune că este bine să aplici iaurt pe zonele cu arsuri solare. În cazul unor înţepături de ţânţari, soluţia-minune este o pastă din bicarbonat şi apă. Iar rănile uşoare şi zgârieturile pot apărea foarte uşor, de aceea trebuie să dezinfectezi locul rănit şi să aplici un pansament care să ţină la distaţă bacteriile.

Un dermatologic estival eficient în tratarea problemelor de mai sus este Rival, un gel antihistaminic şi anestezic uşor, care îţi salvează pielea în caz de arsuri solare, alergii cutanate, înţepături de insecte, arsuri minore, răni, zgârieturi sau iritaţii uşoare. Rival gel conţine 2% difenhidramină, ingredient cu efect anestezic şi antipruriginos (foarte eficient în tratamentul alergiilor sezoniere), mentol, pentru o senzaţie de răcoare ce atenuează simptomele şi 35% alcool, cu rol dezinfectant la locul de aplicare.

Prin compoziţia sa unică, Rival gel are efect rapid, imediat după aplicare, în:

- calmarea durerii

- calmarea pruritului, a edemului şi a iritaţiei

Rival gel este sigur şi eficient începând cu vârsta de 2 ani. Produs disponibil în farmacii.

Rival gel – îţi salvează pielea !Recente pe Ok! Magazine

Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg