Tunsorile verii. Inspiră-te de la Hollywood!

Odată cu venirea verii, schimbăm nu doar rutina de îngrijire, cât și stylingul. Află care sunt trendurile și fă un mic shopping de vară, pentru a proteja părul de efectele mediului.

Adrian Perjovschi

Expunerea la soare, băile frecvente în mare sau în piscină, combinate cu trecerea bruscă de la cald la aerul condiţionat, toate afectează atât sănătatea firului de păr, cât și stylingul ales. Află de la specialiști ce trebuie să faci ca să stilizezi și să protejezi stylingurile acestei veri.

Adrian Perjovschi, hairstilistul vedetelor, a comentat pentru OK! cele mai importante tendinţe ale verii și ne-a recomandat cum să avem grijă de părul expus la soare.

Pixie Style

Anne Hathaway

Este una din tunsorile mele preferate, arată încă o data că poţi fi feminină cu o tunsoare scurtă, căci cel mai mult contează atitudinea cu care porţi tunsorile, ţinutele și zâmbetul. Este cea mai cool tunsoare a acestui an și cea mai îndrăzneaţă. Tunsoarea pixie texturată oferă foarte multă personalitate și atitudine celei care o poartă, este foarte ușor de stilizat, cu puţină ceară cu aspect mat.

Medium Texture

Kendall Jenner

Pentru cele care nu vor să se tundă scurt, dar nici nu vor să lase părul foarte lung, există această tunsoare medium texture, de lungime medie și texturată. Tunsoarea este o combinaţie între scări și drept, poate fi purtată de oricine și este foarte ușor de întreţinut. Putem folosi fixativul pentru styling.

Long Bob

Olivia Palermo

Aceasta este o tunsoare long bob clasic, care se potrivește oricărei fizionomii și oricărui tip de păr. Se poate purta brut, cu colţ, ca în cazul Oliviei, sau fără, texturat, ca în cazul Carei Delevingne. Este tunsoarea fresh a acestui an și a fost adoptată de majoritatea vedetelor. Bineînţeles că merge foarte bine cu toate tehnicile de balayage. Un produs foarte potrivit de întreţinere este o cremă leave in, ușor modelatoare, cu protecţie termică și efect hidratant.

Long Layers

Este o tunsoare texturată, care poate fi purtată și pe păr întins, dar și ondulat. Prin această tunsoare, lungimea este păstrată și toată forma se dă în partea de calotă. Este o tunsoare foarte versatilă din punct de vedere al styling-ului, permiţând mai multe tehnici de vopsire (balayage & șuvite). Pentru întreţinere, recomand serum cu protecţie solară, care se aplică pe vârfurile uscate, cauzate, adesea, de decolorările succesive, pentru a obţine nuanţele deschise.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA