Turismul, promovat prin tabăra de pictură Tuşe de primăvară

14 mai, 2014

Membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici din Bucureşti şi pictori români de renume şi-au dat întâlnire zilele acestea la Vila Alpin din Straja, în cadrul primei ediţii a taberei de pictură Tuşe de Primăvară, având ca scop promovarea prin culoare

Membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici din Bucureşti şi pictori români de renume şi-au dat întâlnire zilele acestea la Vila Alpin din Straja, în cadrul primei ediţii a taberei de pictură Tuşe de Primăvară, având ca scop promovarea prin culoare a uneia dintre cele mai speciale regiuni din ţara noastră.

12 dintre pictorii AAPB îşi vor petrece următaree patru zile pictând peisajele din împrejurimi şi inspirându-se din frumuseţea naturii, tablourile rezultate putând fi văzute în cadrul unei expoziţii deschise, ce va fi găzduită în incinta vilei Alpin.

Printre pictorii prezenţi în cadrul taberei de pictură Tuşe de Primăvară se numără Mihai Boroiu – preşedintele AAPB, Dumitru Nicolae Chilia, Ion Aurel Gârjoabă, Gheorghe Coman, Paul Mecet, Dan Fîntîneanu – Dafin, Rareş Kerekeş sau Ami Vasilescu.

Din programul taberei pe primele 2 zile nu au lipsit vizitele turistice la obiective precum Muzeul Trovanţilor de la Costeşti, Mânăstirea Lainci, schitul Straja sau Crucea Eroilor.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png