Uite ce urare i-a făcut Adrian Sîrbu lui Teo, de ziua ei VIDEO

4 iunie, 2018
Teo si Adrian Sirbu 2 jpeg

Născută pe 2 iunie, vedeta de televiziune şi-a sărbătorit ziua în direct şi a primit o grămadă de urări. Uite ce i-a transmis fostul boss de la Pro TV.

image

S-a lansat la Tele7abc, dar mulţi o ştiu de la Pro TV şi asta pentru că, timp de mulţi ani, Teo Trandafir a făcut audienţe record pentru postul din Pache Protopopescu, iar între ea şi patronul Adrian Sîrbu s-a legat o relaţie foarte strânsă. Una atât de strânsă încât, atunci când Teo a avut grave probleme medicale, acesta a fost primul care i-a întins o mână de ajutor. Şi încă cea mai solidă dintre toate!

De atunci, legătura dintre ei s-a sudat şi mai mult, Teo spunând chiar că el este omul care a învăţat-o să trăiască şi omul pentru care şi-ar da chiar viaţa. Iar acum, când faimoasa prezentatoare de televiziune a împlinit 50 de ani, Adrian Sîrbu i-a făcut surpriza de a-i transmite la Kanal D o urare de suflet: "Teo, bucură-te de viaţă, pentru că te îndrepţi spre copilărie!".

"Există un vers celebru, pe care ni-l amintim cu toţii când nu ne e bine sau suntem un prag, într-o cumpănă a vieţii, e un vers dintr-un cântec foarte cunoscut, "Let it be!", în care la un moment dat, cel care povesteşte se întoarce către o persoană cu o întrebare sau mai degrabă în căutarea unui sfat. Când mă gândesc la Teo, mă gândesc la aceste versuri din Beatles, din "Let it be" şi o aştept ca la orice întrebare să-mi răspundă "Let it be!"."

Rugat să-i adreseze o întrebare lui Teo, Adrian Sîrbu a spus că: "În viaţa mea i-am pus foarte multe întrebări care nu i-au plăcut. În general, când întrebi, nu generezi şi plăcere în întrebările mele, dar uneori eşti obligat să pui întrebări sau să dai răspunsuri care nu sunt întotdeauna aşteptate. I-aş pune următoarea întrebare: "La cine te gândeşti în fiecare dimineaţă când te trezeşti?".

Totodată, fostul boss de la Pro TV i-a mai făcut un compliment, spunând că Teo "este o experienţă din viaţa ea, un om la care am ţinut şi ţin foarte mult, atât profesional, cât şi uman. A parcurs o călătorie pe care mi-aş fi dorit-o, dar pe care nu cred că aş fi avut puterea sau nu ştiu dacă am puterea să o trăiesc sau să o parcurg, călătoria dincolo de moarte şi înapoi."



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg