Uite cine a câştigat marele premiu de la "Bravo, ai stil! All Stars" FOTO&VIDEO

17 iunie, 2018
Silvia   Castigatoarea Bravo ai stil All Stars jpeg

Competiţia a fost acerbă între fashionistele devenite celebre la Kanal D, dar numai una a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro.

image

Spectacol desăvârşit, emoţii uriaşe, în Marea Finală „Bravo, ai stil! All Stars”. Unicul show din România dedicat eleganţei, creativităţii, stilului, şi-a desemnat câştigătoarea. Silvia a fost aleasă în această seară, în cadrul Galei ce a fost difuzată, în direct, la Kanal D, câştigătoarea sezonului „Bravo, ai stil! All Stars”.

Silvia a fost încununată drept Cea mai stilată femeie din România şi a intrat în posesia sumei de 100.000 de lei, întrunind 65,8% din voturile telespectatorilor. Concurenţă i-a cucerit total pe juraţi şi pe telespectatori, atât cu ţinută şi momentul prezentate în această ultima seară a competiţiei, Gala <Haute couture>,  dar şi prin styling-urile prezentate de-a lungul competiţiei.

Silvia a făcut faţă cu brio cerinţelor exigenţe din partea juraţilor, cât şi a rivalităţilor celorlalte contracandidate, câştigând mii de susţînători în mediul online şi devenind un adevărat fashion icon pentru multe tinere din România. Concurenţă s-a remarcat de-a lungul competiţiei stilistice prin atitudine vestimentară, styling-uri desavarsite, dar şi prin darzenia de care a dat dovadă atunci când şi-a aparat alegerile vestimentare.

“Mă simt fericită, mă simt îndreptăţită! 0.01% m-am îndoit şi m-am gândit, pentru o clipă  că pot să pierd însă, cred în Dumnezeu, şi atât de mult m-a ajutat în viaţă, şi mi-a îndeplinit toate dorinţele încât am ştiut că va fi de partea mea şi în aceste momente. Atunci când eşti drept, reprezinţi adevăr şi iubire, nu ai cum să nu reuşeşti”, a spus, extrem de  emoţionată Silvia, câştigătoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, imediat după Gala din această seară.

Silvia a mărturisit ce a însemnat pentru ea “Bravo, ai stil! All Stars”.

“<Bravo, ai stil! All Stars> a însemnat totul pentru mine, energia mea, muncă mea, este tot ce am mai frumos în mine. Eu am investit tot ce am mai frumos în sufletul meu, în ţinutele în care am defilat aici, în styling-urile pe care le-am alcătuit în acest show de fashion. <Bravo, ai stil! All Stars> a fost şi este parte din familia mea”, a mărturisit Silvia.

Emoţiile şi tensiunea au atins cote maxime în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars”, bătălia fiind strânsă între cele două concurente, Silvia şi Iuliana.

Fostele concurente ale acestui fulminant sezon „Bravo, ai stil! All Stars!” s-au aflat în platoul emisiunii alături de susţînătorii celor două fete şi şi-au exprimat public admiraţia faţă de câştigătoare, de Silvia, devenită Cea mai stilată femeie din România.

Iuliana, concurenţă care s-a clasat pe locul doi, întrunind 34,2% din voturile telespectatorilor vizibil emoţionată, şi-a stăpânit cu greu lacrimile în momentul în care a fost anunţată marea câştigătoare.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp