Uite cine e noul jurat de la "Bravo, ai stil!"

12 ianuarie, 2018
bas jpeg

După plecarea lui Răzvan Ciobanu din emisiune, locul lăsat vacant a fost repede ocupat de un alt jurat. Iată despre cine este vorba.

image

Dezbaterile juraţilor pe marginea alegerilor vestimentare făcute de concurente se anunţă extrem de intense după ce în locul lui Răzvan Ciobanu va veni Cătălin Botezatu, un creator de modă român cu un ochi stilistic la fel de sever.

Cătălin Botezatu se alătură astfel celui mai stilat Juriu din România pentru „Bravo, ai stil! All Stars", ce va aduce, de această dată, în competiţie cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. Emisiunea, în noua formulă, va începe pe 22 ianuarie şi va fi difuzată în fiecare zi,  de luni pana vineri, de la 16.30. Prima Gală „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon".

Cu o carte de vizită remarcabilă în domeniul modei din Romania şi nu numai, cu prezentări grandioase ale colecţiilor sale pe cele mai importante podiumuri de modă ale lumii, Cătălin Botezatu se alătură juraţilor pentru a analiza prestaţia celor mai bune concurente care au păşit până acum în platoul „Bravo, ai stil!".

image

„Postura mea alături de juraţi sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în acelaşi timp, şi una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar şi ceilalţi membri ai juriului vor avea în mine un partener, un susţinător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecţie dură. Mă aştept din partea fetelor la profesionalism, atitudine şi, nu în ultimul rând, la styling", a declarat Cătălin Botezatu.

Atât Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu, cât şi Ilinca Vandici l-au primit cu braţele deschise pe Cătălin Botezatu: "Se îmbracă divin, are o personalitate extraordinară. Va fi pentru fete o provocare foarte mare."

Iulia Albu: "Este un om care ştie să facă imagine, să facă spectacol şi este un mare plus pentru acest proiect."

Maurice Munteanu: "Este un personaj pe care îl cunosc de foarte multă vreme!"

image

Cătălin Botezatu a subliniat că va fi un jurat exigent şi nu va trece cu vederea scăpările fetelor, pentru că, dincolo de stil, vrea să vadă atitudine, iar atitudinea este mai importantă uneori decât hainele frumoase: "Vreau foarte multe fete cu stil, cu atitudine. Ştiu cu ce se mănâncă acest lucru, am făcut multe emisiuni de fashion. Ştiu ce înseamnă a îmbrăca, a face colecţii... Voi spune lucrurilor pe nume, indiferent dacă asta se numeşte lipsă de diplomaţie."

Cunoscutul designer a mai păşit în platoul „Bravo, ai stil!" în calitate de invitat, iar despre această experienţă spune că a fost una extraordinară. „Am mai fost în emisiune, m-am simţit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al juriului. Pot fi un ac în coastele tuturor!", a adăugat Cătălin Botezatu.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg