Uite cine o va înlocui pe Iulia Vântur la "Ferma vedetelor"

10 mai, 2017
Iulia Vantur la televiziunea indiana 2 jpeg

Dup─â dou─â sezoane ├«n care a fost gazda emisiunii de la Pro TV, produc─âtorii au ales o alt─â vedet─â care s─â ├«ndeplineasc─â acest rol.

image

Tot mai des plecat─â ├«n India, unde Salman Khan ┼či noile proiecte o ┼úin conectat─â de Bollywood, Iulia V├óntur a fost tot mai pu┼úin ofertat─â de cei din ProTV. Astfel c─â noul sezon va fi moderat de alt─â frumuse┼úe de la noi.

Dup─â ├«ndelungi c─âut─âri, castinguri ┼či teste video, produc─âtorii au ales o alt─â vedet─â stabilit─â ├«n str─âin─âtate, dar care a demonstrat o mai mare disponibilitate pentru contractele din Rom├ónia. Este vorba despre Monica B├«rl─âdeanu, cea care de c├ó┼úiva ani ├«ncoace s-a mutat peste Ocean, ├«n ├«ncercarea de a-┼či cl─âdi cariera de actri┼ú─â la Hollywood.

├Än definitiv, ┼či postura de gazd─â a emisiunii ÔÇťFerma vedetelorÔÇŁ e tot un rol - ┼či ├«nc─â unul de larg─â vizibilitate pentru publicul din Rom├ónia. Dac─â p├ón─â acum reality show-ul s-a filmat, la prima edi┼úie, ├«ntr-o p─âdure din apropierea Bucure┼čtiului, iar la cea de-a doua, ├«n Cipru, r─âm├óne de v─âzut ├«n ce decor bucolic vedetele vor fi puse la treburi gospod─âre┼čti, sub privirile de z├ón─â bun─â ale Monic─âi B├«rl─âdeanu.

image