Uite cine vine din toamnă la "Te cunosc de undeva"

25 iulie, 2016
Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan jpeg

Show-ul muzical de la Antena 1 a atras în joc nume noi, pe care nu te aşteptai să le vezi transformându-se în alte personaje. Iată despre cine este vorba.

Juriul "Te cunosc de undeva"

“Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon şi zece concurenţi nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Amna, Misha, Nico, Adina Răducan şi Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoştinţă cu celebra ruletă a personajelor.

„Am acceptat cu mare bucurie să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăţa. Îmi place să lucrez cu profesionişti şi să evoluez, aşa că sunt în locul potrivit”, spune Amna.

Amna

“Participarea mea la “Te cunosc de undeva!” este o surpriză dintre cele mai plăcute,pentru anul acesta. Aşteptam de câteva sezoane să particip, de aceea ziua în care mi s-a propus să mă alătur acestui minunat show a fost o zi fericită pentru mine”, adaugă Nico.

Nicoleta Matei

Adina Răducanu

“Mă bucur mult să fiu aici. Îmi plac foarte mult colegii şi echipa show-ului. Mi-e puţin teamă de necunoscut şi de faptul că nu ştiu exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că mă voi acomoda. Va fi un pic mai complicat cu programul, pentru că sunt obişnuită să stau cu Maya (n.n. fetiţa ei şi a lui Connect-R) 24 de ore din 24 dar, în această perioadă de filmări, mă va ajuta mama, care va veni de la Galaţi special pentru asta”, spune Misha. Participarea la “Te cunosc de undeva!” este o bucurie şi pentru Adina Răducan, câştigătoarea celui de-al patrulea sezon XFactor. “Îmi place să mă autodepăşesc şi să trăiesc mereu experienţe noi, prin care să mă dezvolt ca artist. Voi încerca să fiu cât mai receptivă, astfel încât fiecare personaj să îmi iasă cât mai bine. Sunt sigură că voi reuşi să fac faţă cu brio”, spune Adina.

Misha

Dacă Amna, Misha, Nico şi Adina Răducan se află pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, Maria Buză va urca pe scena show-ului pentru a patra oară. De data aceasta, câştigătoarea celui de-al şaselea sezon va cânta în duet cu unul dintre concurenţii de sex opus. Despre cine este vorba, telespectatorii Antenei 1 vor afla în curând.

“M-a surprins foarte mult invitaţia în acest sezon. Nu ştiu dacă mă credeţi dar, pentru mine, “Te cunosc de undeva!” era un episod încheiat. Nu-mi imaginam să mai particip vreodată. Dar, uite, niciodată să nu spui niciodată! Acum o să-mi fie greu să plec din fotoliul meu comod de-acasă în care urmăream fericită emisiunea, ca să mă lupt din nou cu emoţiile care nu-mi dau pace exact atunci când urc în liftul magic. Asta e, dacă nu "mor" acum... de mine nu mai scăpaţi!”, spune Maria.

Maria BuzăRecente pe Ok! Magazine

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}