Uite cum a fost la concertul Loredanei

29 noiembrie, 2016
Loredana Sentimente 7130 web jpeg

S├ómb─ât─â sear─â, artista a uimit audien┼úa S─âlii Palatului cu un spectacol maraton de 3 ore, ├«n care i-au fost al─âturi unele dintre cele mai mari voci

image

Cu o desf─â┼čurare impresionant─â de for┼úe ┼či tehnologie, cu coregrafii spectaculoase ┼či hit-uri care au trecut de la muzica copil─âriei la ritmurile autentice l─âut─âre┼čti, trec├ónd prin farmecul ┼či spectaculozitatea musicalului, Loredana a creat un show multisenzorial.

Unul dintre cele mai emo┼úionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru pies─â ÔÇ×Bun─â sear─â, iubiteÔÇŁ.

stanga
dreapta
┬ę FOTO: Petru Ivu jpeg
┬ę FOTO: Petru Ivu jpeg
┬ę FOTO: Petru Ivu jpeg
┬ę FOTO: Petru Ivu jpeg
Repetitii concert Loredana   Sentimente 2 web jpeg

Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scen─â S─âlii Palatului al─âturi de artista cu cea mai spectaculoas─â carier─â din Rom├ónia, incluz├ónd cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda ┼či o forma┼úie de muzic─â autentic─â indian─â, Nalyni.

Deepcentral, Alex Velea, Damian Dr─âghici & Damian Brothers, Puiu Pascu, Skizzo Skillz au c├óntat al─âturi de Loredana o parte din hiturile sale, o alt─â surpriz─â pentru spectatori fiind dou─â momente unice create al─âturi de concuren┼úii s─âi de la Vocea Rom├óniei ÔÇô Bogdan Negroiu (El Negro) ┼či Iulian Canaf.

De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea Rom├óniei s-au aflat pe scen─â ÔÇô Maria Hojda, Oana Brutaru ┼či Beatrice Apostu ÔÇô ├«n partea de backing vocal.

Loredana a prezentat ├«n avanpremier─â un fragment din musicalul pe care-l preg─âte┼čte pentru prim─âvar─â anului viitor ÔÇô Judy Garland ÔÇŁLa cap─âtul curcubeuluiÔÇŁ ÔÇô dezv─âluind nu doar o parte din sofisticatele costume care vor fi pe scen─â, ci ┼či c├óteva dintre coregrafiile semnate de R─âzvan Mazilu la care a lucrat intens ├«n ultimele luni.

Spectacolul care a durat pu┼úin peste trei ore a inclus peste 30 dintre hiturile Loredanei ┼či s-a ├«ncheiat cu un bis excep┼úional la care miile de spectatori din sala au izbucnit ├«n lacrimi: o versiune acustic─â a piesei ÔÇ×Bun─â seara, iubite!ÔÇŁ, pe care Loredana a ├«ncheiat-o ├«n genunchi, cu lacrimi ├«n ochi, mul┼úumind publicului pentru energia creat─â ├«ntr-o sear─â cu adev─ârat unic─â.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg