Ultimul episod din LOST: sf├ór┼čitul unei ere

28 iulie, 2010
Interior 1 jpeg

În seara aceasta, AXN difuzează un episod special LOST, începând cu ora 19:25, urmat de ultimul episod, de două ore, de la 21:00. Unul dintre cele mai apreciate

├Än seara aceasta, AXN difuzeaz─â un episod special LOST, ├«ncep├ónd cu ora 19:25, urmat de ultimul episod, de dou─â ore, de la 21:00. Unul dintre cele mai apreciate seriale din ultimii ani a ajuns la sf├ór┼čit. ├Än episodul final, plin de mister ┼či ac┼úiune, publicul va putea afla ├«n sf├ór┼čit adev─ârul ├«n leg─âtur─â cu insula.

Premiat ├«n 2008 cu prestigiosul premiu Peabody,├«n 2005 cu Emmy ┼či ├«n 2006 cu Globul de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic, LOST: Naufragia┼úii a ajuns la ultimul sezon plin de mistere ┼či aventuri pentru naufragia┼úii de pe insul─â. Liniile de lupt─â sunt trasate pe m─âsur─â ce Locke ├«┼či pune planul ├«n ac┼úiune, un plan care l-ar putea sc─âpa ├«n cele din urm─â de pe Insul─â.

image

Dup─â ce zborul Oceanic 815 s-a pr─âbu┼čit pe o insul─â din Pacific, cei 48 de pasageri r─âma┼či ├«n via┼ú─â au ├«nceput lupta pentru supravie┼úuire. Pentru a putea face fa┼ú─â condi┼úiilor dure de pe insul─â, grupul de prieteni, du┼čmani ┼či str─âini trebuie s─â colaboreze. Dar, dup─â cum au descoperit, pericolul ┼či misterul ├«i a┼čteapt─â la fiecare col┼ú iar cei ├«n care au ├«ncredere se pot ├«ntoarce ├«mpotriva lor. ├Äncerc─ârile naufragia┼úilor de a pleca de pe insul─â sunt ├«nso┼úite de viziuni din trecut ┼či viitor care le tulbur─â existen┼úa, pe m─âsur─â ce insula scoate la iveal─â latura sa misterioas─â. Atunci c├ónd insula le d─â posibilitatea de a opta ├«ntre bine ┼či r─âu, credin┼úa, destinul ┼či libera alegere intr─â ├«n colaps. Dar care este adev─âratul s─âu scop? Acesta este, cu siguran┼ú─â, cel mai mare mister.

├Än primul episod din acest ultim sezon, zborul Oceanic 815 aterizeaz─â cu succes la Los Angeles, f─âr─â s─â se fi pr─âbu┼čit pe insul─â. ├Äi vedem pe Desmond, Kate, Sawyer, Sayid, Charlie, John Locke ÔÇô tot ├«n scaun cu rotile ┼či bine├«n┼úeles, Jack! ├Än paralel, vedem imagini cu insula, dup─â detonare. S-au ├«ntors iar ├«n timp ┼či Sawyer este furios pe Jack. Sayid este grav r─ânit ┼či supravie┼úuitorii ├«l duc la templu unde se confrunt─â cu o situa┼úie disperat─â... ├Äntre timp, "noul Locke" se preg─âte┼čte s─â se ├«nt├ólneasc─â cu Alpert. Dup─â at├ótea r─âsturn─âri de situa┼úie, mistere, suspans, spaim─â ┼či pericole, acest serial senza┼úional ajunge la punctul culminant ┼či vom afla, ├«n sf├ór┼čit, ce s-a ├«nt├ómplat cu toate personajele!

image


Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg