Ultimul sezon The Kardashians: de la drame la secrete din culise, decepții amoroase și nunți surpriză

23 noiembrie, 2022

Celebra familie Kardashian, care a rescris istoria reality-show-urilor de peste Ocean, a ajuns la maturitate și provoacă publicul să descopere noile lor aventuri.

IS KardashiansThe PPHT L178 3840x2160 zxx V2 461826 png

Iată câteva detalii din culisele sezoanelor The Kardashians și câteva motive să le urmărești în continuare viețile asezonate cu glamour, dar și cu multe probleme... omenești.

Primele două sezoane din noul show The Kardashians sunt pline de surprize și pot fi urmărite în întregime, din 24 noiembrie, pe platforma de streaming Disney +. Surorile și mama lor își iau publicul oriunde ar merge. Fiecare soră și-a extins platforma de socializare și notorietatea dobândită pe o nișă de business de succes, de la produse de make-up la linii vestimentare, iar acum au ajuns la o maturitate a reality-show-ului și a propriei persoane publice. S-au transformat în tot acești ani din promotoare a ceea ce este în tendințe în cele care fac trendul. Pentru a te provoca să te uiți la aventurile lor, iată un mini spoiler care sperăm să te captiveze.

Khloé află din presă că a fost înșelată de Tristan și că acesta va avea un copil cu o altă femeie. În primul episod, o vedem o Khloe deosebit de vulnerabilă, matură, pe masură ce-și expune drama. Acest episod este înregistrat la 6 luni de la momentul evenimentelor, când simte că poate discuta în afara familiei despre acest subiect.

De câte ori se căsătoresc Kourtney și Travis Barker?

Probabil ați auzit despre escapadele lui Kourtney pe drumul spre „I do”. Vedem pregătirile lor de nuntă pas cu pas, de la escapada în Las Vegas, la proba rochiei de mireasa Dolce & Gabbana în Milano și toate pregătirile pentru nunta din orașul modei.

Marilyn Monroe ar fi fost geloasă pe Kim Kardashian

Subiectul care a născut cele mai multe controverse legate de Familia Kardashians în ultimul an este, cu siguranță, rochia iconică purtată de Marilyn Monroe. Vedem într-unul dintre episoade cine din familie a reușit să obțina acordul ca aceasta să poată fi purtată de Kim la Gala MET.

Debutează procesul cu Black Chyna, care cere despăgubiri de 100 milioane $

Aflăm care este nivelul de stres din familia Kardashians legat de procesul cu fosta soție a fratelui Ron și ce anume pierd din cauza acestuia.

Spor la binging!

Foto: Disney +Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG