Uma Thurman, cu cel mai chipeș partener la Cannes: Levon, fiul pe care-l are cu fostul soț, Ethan Hawke

18 mai, 2023

O mămică extrem de mândră a fost Uma Thurman marți, la deschiderea Festivalului de la Cannes. Iar asta fiindcă a avut un partener pe cinste: pe Levon, fiul său de 21 de ani.

Uma Thurman, însoțită la Cannes de fiul său, Levon Hawke, Getty (4) jpg

Tânărul și-a însoțit mama pe covorul roșu la premiera filmului „Jeanne du Barry”, care marchează revenirea lui Johnny Depp pe marile ecrane. Uma Thurman a fost una dintre senzațiile serii, cu rochia sa bej, mantie roșie și o energie debordantă, căci actrița se mândrește din cale afară cu fiul său pe care îl are din căsnicia cu Ethan Hawke. Și Ethan Hawke și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes, dar nu împreună cu cei doi, ci cu noua soție, Ryan Shawhughes Hawke.

Levon Hawke seamănă leit cu părinții săi celebri. Tânărul este înalt, suplu și amintește enorm de  Ethan Hawke în tinerețe. Ba chiar poartă părul întocmai cum tatăl său obișnuia, însă nuanța este clar moștenită de la Uma Thurman.

Levon Hawke, Getty jpg

Ethan Hawke și Uma Thurman au fost căsătoriți între 1998 și 2005 și au împreună doi copii: pe Maya Hawke, în vârstă de 24 de ani, care este tot actriță, și pe Levon Roan Thurman-Hawke, acest tânăr chipeș care și-a însoțit mama la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Uma mai are o fiică în vârstă de 10 ani, Luna Thurman-Busson, cu Arpad Busson, un om de afaceri francez.

Deși Levon Hawke nu este la fel de cunoscut ca sora lui mai mare, Maya Hawke, el și-a însoțit părinții la diverse evenimente mondene. În trecut, a mai acompaniat-o pe Uma Thurman la prezentări de modă și la Cannes, unde și-a făcut debutul în anul 2017.

Festivalul de Film de la Cannes este poate cel mai elegant festival de film din lume, găzduind unii dintre cei mai importanți actori și realizatori de film din lume. A început pe 16 mai și se va încheia în 27 mai, iar multe dintre filmele prezentate aici probabil că vor câștiga o mulțime de premii în cursul acestui an.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg