Un compozitor român a ajuns să lucreze cu Rita Ora și Fat Boy Slim

25 aprilie, 2023

Șerban Cazan, producătorul și compozitorul cu care Smiley a pornit HaHaHa Production, are acum clienți din sfera starurilor internaționale.

XSerban Cazan, Fatboy Slim si Rita Ora jpg

ROMDROPS, extensia internaționala a companiei lui Smiley, cu studioul la Londra, începe în forță expansiunea în Liga Mare a industriei muzicale internaționale! Acest lucru se întâmplă prin Șerban Cazan, producătorul și compozitorul cu care Smiley a pornit HaHaHa Production, care semnează ca reprezentant ROMDROPS producția muzicală a celei mai recente piese a artistei de talie mondiala Rita Ora feat. Fatboy Slim, „Praise You”, după ce cu o săptămâna în urmă, celebrii James Carter, Ofenback și James Blunt au lansat „Can’t forget you”, piesa coprodusă de Șerban Cazan și co-scrisă de Vladimir Chopsticks, tot artist, compozitor și producător HaHaHa Production.

Șerban Cazan anunță și lucrul alături de Rag’n’Bone la următorul album al marelui artist și multe alte proiecte de talie mondială. „Este o bucurie enormă, după 15 ani de muncă neîntreruptă, să vezi cum toate visele noastre de a lucra la cel mai înalt nivel internațional, să înceapă să se materializeze. Experiența acumulată în toți acești ani în România constat că se traduce perfect în nevoia pieței internaționale de muzică. Evident, trăiesc, de fiecare dată, emoția următorului artist, superstar care trece pragul studioului, emoția că de cele mai multe ori, în cameră, ai parte de oameni cu un trecut muzical absolut impresionant, cu multe reușite, cu multe premii și hit-uri internaționale la activ. E foarte plăcut să vezi cum toată emoția asta a necunoscutului se transformă în puterea ta cea mai mare, probabil cel mai frumos sentiment trăit vreodată de mine în legatura cu muzica. Am constatat că indiferent de piață, de nivel, de succes, și artiștii străini trec prin aceleași lupte ca artiștii noștri, aceleași emoții, aceleași frici, aceleași bucurii. Mă simt binecuvântat că am ocazia să lucrez cu nume imense din industria muzicală internațională. Vă anunț în exclusivitate un proiect la care am lucrat foarte intens în ultima perioadă în Londra, viitorul album al lui Rag’n’Bone Man.

„A fost un an intens, plin de întâlniri, experiențe, sesiuni de creație la care până nu demult nici măcar nu îmi permiteam să visez. Aș putea aminti aici de exemplu: Anne - Marie, Tom Walker sau Ella Henderson. Stați pe aproape ... vin una câte una”, povestește Șerban Cazan, unul dintre cei mai valoroși, premiați și respectați producători muzicali din România.

Colaborarea cu Rita Ora, una dintre artistele cu cele mai multe piese number 1 în UK, cu zeci de premii internaționale și milioane de abonați pe canalul de YouTube, i-a adus lui Șerban Cazan pe lângă apropierea de un artist deschis, jovial și valoros cu care a descoperit foarte multe lucruri în comun și satisfacția unui rezultat muzical apreciat de Fatboy Slim, artistul a cărui piesă a lucrat-o.

”Când am început să lucrăm împreună în studio, Rita avea deja 26 de piese alese pentru album și șansele să mai intre ceva nou erau foarte mici. De asemenea, nici nu se punea problema ca Fatboy Slim să fie feat pe piesa. El doar îi dăduse un acord preliminar Ritei sa folosească orice piesa a lui în ideea unui remake. Surpriza cea mai mare a fost că, după ce am terminat sesiunea, Rita i-a trimis piesa așa cum am făcut-o noi și i-a plăcut atât de tare încât a zis că trebuie să fie și el pe piesă. Nu există satisfacție mai mare! Dar până să mă bucur de rezultatele profesionale ale colaborării, am descoperit o artistă foarte caldă și umană. Avem extraordinar de multe lucruri în comun, ea este din Pristina, crescută la Londra, dar cu o parte din familie rămasă în Kosovo. Am vorbit despre o grămadă de chestii legate de zona din care venim, despre cum ne place să mâncăm brânză cu ceapă verde și să mușcăm din ceapa verde. Chiar am dezvoltat o relație foarte strânsă și voi reveni cu ea în studio în iulie pentru a începe lucrul la următoarele materiale muzicale”, a povestit Șerban Cazan, care crede că artiștii și creatorii din România sunt ”the next big thing” în industria muzicală mondială.

La 15 ani de când s-a lansat, HaHaHa Production a devenit una dintre cele mai apreciate și accesate ”scene” de lansare pentru artiștii, compozitorii și producătorii muzicali din România, iar deschiderea internațională a valorilor din muzica românească a venit ca un pas dorit, muncit și presărat cu multă inovație și pasiune.

Smiley, Rita Ora, Fatboy Slim și Șerban Cazan
Smiley, Rita Ora, Fatboy Slim și Șerban Cazan

”Este un moment la care am visat încă de când am înființat HaHaHa Production. Eu am știut că o întâlnire cu echipa noastră o să fie o revelație pentru muzica mare, pentru că aici sunt oameni extrem de talentați care au toate datele să cucerească lumea și am așteptat și lucrat continuu la momentul când să și demonstrăm asta. Iată ca acel moment a venit și este doar începutul”, declară cu mândrie Smiley, artistul, compozitorul, producătorul muzical și fondatorul HaHaHa Production și co-fondatorul ROMDROPS.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg