Un concurent vine la Imperiul Leilor cu o casă! Cum arată locuinţa modulară mobilă inventată de acesta

16 martie, 2021
1 concurent imperiul leilro 1 jpg jpeg

Săptămâna aceasta, Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu întâlnesc în Imperiul Leilor noi idei de afaceri şi antreprenori cu viziune, care caută finanţare pentru visul lor.

Miercuri, de la ora 20:30, cei cinci investitori vor avea parte de o supriză colosală. Un concurent vine în Imperiul Leilor cu o idee care-i va lăsa fără cuvinte pe cei cinci investitori: o casă modulară mobilă. „Sunt belgian, sunt în România de 33 de ani şi ador ţara asta. Nu aş pleca din România sub nicio formă! Oamenii aici sunt extrem de primitori, m-a marcat foarte mult solidaritatea românilor. Aici poţi merge oricând să baţi la cineva la uşă, în plină noapte, dacă ai nevoie de ceva, şi îţi deschide. În Belgia nu se întâmplă lucrul acesta. Înainte de pandemie am avut ideea asta, de a construi un sistem de locuinţe modulare, care poate să fie fix sau pe roţi”, le-a spus acesta investitorilor.

Întrebat dacă pe lângă lucrurile pe care le iubeşte la ţara noastră, sunt şi lucruri mai puţin plăcute, acesta le-a spus leilor: „Nu-mi place treaba asta cu «lasă că merge şi aşa», lipsa de asumare şi răspundere”.

concurent imperiul leilro 2 jpg jpeg

Dan Şucu nu a împărtăşit aceleaşi principii cu cel din faţa lui şi a ţinut să sublinieze că lucrurile nu stau chiar aşa: „Nu muncitorul e superficial, ci cel care-l conduce. Avem oameni extrem de calificaţi şi de dedicaţi, întotdeauna are legătură cu cel care-şi conduce treburile”. Dacă după toate aceste discuţii va reuşi concurentul să-i convingă pe investitori să se partenerieze în business-ul cu locuinţe modulare, vedem mâine seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

Tot mâine, un cuplu româno-indonezian va încerca să primească o finanţare de 1 milion de euro pentru o fermă de curcani în Indonezia. Cum vor reacţiona cei cinci investitori şi ce va spune Ambasadorul Indoneziei la Bucureşti, atunci când va veni în faţa leilor pentru a-i susţine pe cei doi, aflăm miercuri, la Imperiul Leilor.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg