„Un cuplu mortal“, acum şi pe DVD

10 septembrie, 2010
kutcher killers movie 4 jpeg

I-aţi văzut pe marele ecran, dar acum îi puteţi lua şi acasă. Katherine Heigl şi Ashton Kutcher vin la pachet pe noul DVD „Killers“, lansat de Pro Video. „Un cuplu mortal“ este o comedie romantică, desfăşurată pe fast-forward, plină de acţiune, umor şi replici haioase. Are ceva din „Mr.and Mrs. Smith“ şi nici protagoniştilor nu le lipseşte sex-appeal-ul. În regia lui Robert Luketic, care a încântat publicul feminin, şi nu numai, cu alte câteva pelicule de succes precum „Adevărul gol-goluţ“, „Blonda de la drept“ ori „Soacra mea e o scorpie“, filmul este povestea atipică a unui cuplu de-a dreptul mortal.

I-aţi văzut pe marele ecran, dar acum îi puteţi lua şi acasă. Katherine Heigl şi Ashton Kutcher vin la pachet pe noul DVD „Killers“, lansat de Pro Video.

„Un cuplu mortal“ este o comedie romantică, desfăşurată pe fast-forward, plină de acţiune, umor şi replici haioase. Are ceva din „Mr.and Mrs. Smith“ şi nici protagoniştilor nu le lipseşte sex-appeal-ul.

În regia lui Robert Luketic, care a încântat publicul feminin, şi nu numai, cu alte câteva pelicule de succes precum „Adevărul gol-goluţ“, „Blonda de la drept“ ori „Soacra mea e o scorpie“, filmul este povestea atipică a unui cuplu de-a dreptul mortal.

Dupa ce-a fost părăsită de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) şi-a pierdut încrederea în bărbaţi. Şi, cum e singură singurică, vacanţa şi-o petrece... cu părinţii. În luxoasa Rivieră franceză îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cât de arătos pe atât de amuzant, care în acel moment parea să fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Deşi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un soţ exemplar şi nimic nu pare să le tulbure viaţa liniştită din suburbie.

image

Asta până în ziua în care Spencer aniversează 30 de ani şi petrecerea se lasă cu scântei. La propriu, căci gloanţele încep să şuiere în jurul lor. În timp ce sunt hăituiţi de trei ucigaşi periculoşi, Jen află cu stupoare că Spencer este de fapt un asasin plătit, angajat al Guvernului. Conform clasicului ,,împreună la bine şi la greu“, ea află pe propria-i piele ce înseamnă să fie nevastă de James Bond şi începe chiar sî se priceapî la asta. Urmăririle periculoase devin repede un stil de viaţă pentru Jen şi mariajul lor idilic se transformă într-o aventură haotică memorabilă.

image

Titlu original: Killers Titlul românesc: Un cuplu mortal Regie: Robert Luketic Distribuţie: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck Gen: acţiune, comedie An de producţie: 2010 Preţ recomandat: 49.9 RON

Foto: Pro Video



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg