„Un cuplu mortal“, acum şi pe DVD

10 septembrie, 2010
kutcher killers movie 4 jpeg

I-aţi văzut pe marele ecran, dar acum îi puteţi lua şi acasă. Katherine Heigl şi Ashton Kutcher vin la pachet pe noul DVD „Killers“, lansat de Pro Video. „Un cuplu mortal“ este o comedie romantică, desfăşurată pe fast-forward, plină de acţiune, umor şi replici haioase. Are ceva din „Mr.and Mrs. Smith“ şi nici protagoniştilor nu le lipseşte sex-appeal-ul. În regia lui Robert Luketic, care a încântat publicul feminin, şi nu numai, cu alte câteva pelicule de succes precum „Adevărul gol-goluţ“, „Blonda de la drept“ ori „Soacra mea e o scorpie“, filmul este povestea atipică a unui cuplu de-a dreptul mortal.

I-aţi văzut pe marele ecran, dar acum îi puteţi lua şi acasă. Katherine Heigl şi Ashton Kutcher vin la pachet pe noul DVD „Killers“, lansat de Pro Video.

„Un cuplu mortal“ este o comedie romantică, desfăşurată pe fast-forward, plină de acţiune, umor şi replici haioase. Are ceva din „Mr.and Mrs. Smith“ şi nici protagoniştilor nu le lipseşte sex-appeal-ul.

În regia lui Robert Luketic, care a încântat publicul feminin, şi nu numai, cu alte câteva pelicule de succes precum „Adevărul gol-goluţ“, „Blonda de la drept“ ori „Soacra mea e o scorpie“, filmul este povestea atipică a unui cuplu de-a dreptul mortal.

Dupa ce-a fost părăsită de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) şi-a pierdut încrederea în bărbaţi. Şi, cum e singură singurică, vacanţa şi-o petrece... cu părinţii. În luxoasa Rivieră franceză îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cât de arătos pe atât de amuzant, care în acel moment parea să fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Deşi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un soţ exemplar şi nimic nu pare să le tulbure viaţa liniştită din suburbie.

image

Asta până în ziua în care Spencer aniversează 30 de ani şi petrecerea se lasă cu scântei. La propriu, căci gloanţele încep să şuiere în jurul lor. În timp ce sunt hăituiţi de trei ucigaşi periculoşi, Jen află cu stupoare că Spencer este de fapt un asasin plătit, angajat al Guvernului. Conform clasicului ,,împreună la bine şi la greu“, ea află pe propria-i piele ce înseamnă să fie nevastă de James Bond şi începe chiar sî se priceapî la asta. Urmăririle periculoase devin repede un stil de viaţă pentru Jen şi mariajul lor idilic se transformă într-o aventură haotică memorabilă.

image

Titlu original: Killers Titlul românesc: Un cuplu mortal Regie: Robert Luketic Distribuţie: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck Gen: acţiune, comedie An de producţie: 2010 Preţ recomandat: 49.9 RON

Foto: Pro VideoRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg