Un film care... Face toţi banii!

6 februarie, 2012

Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOŢI BANII.

Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOŢI BANII.

Stephanie Plum, o tînără născută şi crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deşi nu mai are un serviciu de şase luni şi tocmai şi-a pierdut şi ultimul card de credit în mîinile unui recuperator de creanţe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluţie: să-şi convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vînătoare de recompense pentru cauţiuni. E adevărat că nu o să i se dea pe mînă vreo pereche de cătuşe şi că singura ei armă e un spray cu piper, dar asta n-o s-o oprească să se ocupe de cel mai important “client” al vărului său, Vinny – fostul poliţist de la moravuri şi actualmente fugar, Joe Morelli – da, chiar el, acelaşi irezistibil Morelli, care a sedus-o şi a părăsit-o cînd era la liceu.

Prinderea lui Morelli ar fi pentru ea o dulce răzbunare, dar şi o primă consistentă, dar, pe măsură ce Stephanie învaţă dedesubturile meseriei de recuperator de la Ranger, un coleg uns cu toate alifiile şi care e cel mai bun în branşa lui, tînăra începe să-şi dea seama că e ceva putred în cazul lui Morelli. Dacă se mai adaugă la problemele ei o familie care se amestecă acolo unde nu-i fierbe oala, un boxeur cu gânduri sinucigaşe, martori care mor unul după altul, faptul că între ea şi Morelli tot mai sar scîntei nu face decît să-i îngreuneze misiunea, iar jobul nu-i mai pare aşa uşor ca la început.

FACE TOŢI BANII este o comedie regizată de Julie Ann Robinson, cu Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Debbie Reynolds şi Debra Monk.

Filmul este o producţie Lionsgate şi Lakeshore Entertainment, Wendy Finerman Sidney Kimmel Entertainment în asociere cu Abishag Productions. Scenariul le aparţine lui Stacy Sherman, Karen Ray şi Liz Brixius. Filmul e bazat pe romanul lui Janet Evanovich.

Din 10 februarie la cinema.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg