Un mărţişor muzical de la Ştefan Bănică Jr.

1 martie, 2017
Stefan Banica mama jpeg
image

Într-o zi specială, aşa cum este 1 martie, Ştefan Bănică aduce în dar un mărţişor muzical, un cântec de excepţie - “Mama” - o baladă plină de sensibilitate, dedicată celei care ne-a dat viaţă. Acest cântec dezvăluie, o dată în plus, versatilitatea artistică uluitoare a lui Ştefan Bănică, un artist care ştie că nimeni altul să se transforme, să aibă mereu publicul alături şi să-l poarte, prin muzică să, de la momentele cele mai incendiare de show şi ritmuri fierbinţi de rock’n’roll până la cele pline de sensibilitate şi candoare, aşa cum este şi noul sau single, “Mama”, o piesă în care se vor regăsi toţi cei ce o vor asculta.

“Mama” se va afla pe următorul material discografic, ce va purta semnătură Ştefan Bănică, al şaisprezecelea album de autor din carieră, care va fi lansat în toamna acestui an şi va fi promovat printr-un turneu naţional de amploare.

image

“Mereu am spus că datorez tot ceea ce sunt şi ce am celor care mi-au dat viaţă, părinţilor mei. Pentru tatăl meu am scris un cântec în 1996, intitulat “Lui”, la un an după ce s-a dus dintre noi. Dar mamei mele nu i-am dedicat niciun cântec, deşi merită nu un cântec, ci o operă întreagă pentru tot ce a făcut pentru mine. Şi mi-am dat seama că trebuie să fac acest lucru atâta timp cât suntem încă împreună pe pământul ăsta şi ne putem bucura unul de celălalt. Aş vrea să ascultaţi acest cântec cu sufletul şi să va gândiţi fiecare, indiferent de vârstă, la cea care v-a dat viaţă şi, prin acest cântec, să-i aducem fiecare dintre noi un modest omagiu pentru dragostea cu care ne-a crescut şi, de multe ori, pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru noi.” – a declarat Ştefan Bănică.

Noul single – “Mama” – va putea fi ascultat live pe data de 4 martie la cele două concerte acustice “Te iubesc, femeie!” (ora 17 & ora 20, Sala Radio Bucureşti), dedicate Zilei Femeii, pe care Ştefan Bănică le va susţine pentru al şaptelea an consecutiv. Dar şi la concertele extraordinare “Te iubesc, femeie!”, care vor avea loc, în premieră, la Focşani (6 martie, Sala Polivalentă) şi la Piatră Neamţ (7 martie, Sala Polivalentă).Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg