Un nou divorț șoc în showbiz. CRBL și Elena își spun adio, după 15 ani de căsnicie

4 aprilie, 2024

Anul 2024 nu este foarte benefic nici pentru CRBL. El și Elena, femeia cu care este căsătorit de 15 ani, au decis de comun acord să divorțeze.

CRBL și Elena, Instagram PNG

Măsura a fost luată tranșant, deși păreau unul dintre cele mai solide cupluri. 

Cei doi au participat, recent, la emisiunea ”Power Couple: la bine și la greu”, difuzată pe Antena 1, acolo unde cupluri celebre au fost invitate să-și testeze relația. CRBL și soția sa au fost, însă, chiar prima pereche eliminată din joc!

De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

Anunțul comun a surprins, pe bună dreptate

"Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena", au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe Instagram.

Întrebat la “Vorba lu Jorge” cum este relația lui cu Elena, soția sa, CRBL a povestit cât de bine se înțeleg dar și faptul că se mai ceartă, deși sunt cei mai buni prieteni. 

Cei doi au împreună o fetiță de 13 ani. Cu siguranță, Alesia va beneficia în continuare de iubirea amândurora.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

EtMnWfl   Imgur jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg