Un nou membru în familia lui Vlad Gherman. Actorul, fericit, a făcut anunțul adorabil

21 septembrie, 2022
vlad gherman și oana moșneagu

S-a mărit familia, iar Vlad Gherman este mai mult decât bucuros. Actorul a dat vestea bună și prietenilor săi din online.

Este vorba de ”Una”, o pisicuță superbă, cu nume interesant. Actorul, care trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Oana Moșneagu, trece astfel la un nou nivel și va avea grijă de un suflet care-i va întoarce dragostea însutit.

una jpg

Vlad a filmat pisicuța, iar momentele adorabile le-a urcat pe Instagram, pe contul său de socializare. Inclusiv fosta iubită, Cristina Ciobănașu, l-a felicitat: ”Vaaaai ce scumpenieeee”, a scris extaziată actrița.

„Da, fraților, ați văzut bine. Ne-am mai luat o pisică. Este o scumpete de pisică, o cheamă Una, are doar o lună și o săptămână. Am filmat-o, e o drăgălașă, o să fac și un vlog despre asta”, a povestit Vlad Gherman pe Instagram.

Cum să reziști în fața acestei drăgălășenii fără să comentezi? Fanii actorului s-au întrecut în mesaje de admirație, dar și de felicitări.

Una1 jpg

Tânărul pare partenerul perfect: iubitor, tandru, romantic și iubitor de animale. Vlad și-a sărbătorit iubita în august cu mare fast și a petrecut cu ea momente unice într-un cadru de poveste, la munte, în ciubăr.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei jpg

Recent, cei doi au vorbit în exclusivitate cu OK!Magazine România și au dat câteva detalii legate de povestea lor de iubire. “Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult.”, mărturisea Oana Moșneagu în luna iunie revistei noastre.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Depp și avocata lui
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg