Un nou scandal între foştii membri ai trupei Akcent

10 aprilie, 2014
media 139704838836226200 jpeg

Adrian Sînă, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei au “divorţat” încă de vara trecută, dar chiar şi acum îşi mai fac şicane şi-şi caută dreptatea prin tribunale.

Adrian Sînă, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei au “divorţat” încă de vara trecută, dar chiar şi acum îşi mai fac şicane şi-şi caută dreptatea prin tribunale.

De când Adrian Sînă, fostul lider al formaţiei, revendică numele Akcent, foştii săi colegi îl contestă în justiţie. Şi, în timp ce cazul se judecă la tribunal, Sînă continuă să concerteze sub vechiul nume Akcent, cu toate împotrivirile lui Mihai Gruia şi ale lui Sorin Brotnei.

Dar nici aceştia n-au stat degeaba şi, pentru a se putea relansa în muzică, şi-au făcut o nouă trupă, TWO. În mod neaşteptat, cei doi au parte de succes atât în ţară, cât şi în străinătate, recent anunţând că vor susţine un spectacol în Pakistan.

image

Pe afiş, Mihai şi Sorin sunt prezentaţi „TWO from Akcent“. Un motiv suficient pentru ca Adi să treacă din nou la replesalii. „Bună, Pakistan! Firma Entertainment Plus Society organizează un eveniment fals şi ilegal! Nu cumpăraţi bilete!“, începe mesajul postat de Sînă.

image

În consecinţă, reacţia colegilor lui n-a întârziat să apară.

„Am văzut ce a declarat Adrian pe Facebook-ul pe care l-am crescut împreună până la 3 milioane de fani... Este foarte urât că procedează aşa şi se frustrează când vede că eu şi Sorin avem succes şi fără el“, a declarat Mihai Gruia pentru WOWbiz.ro.

„Încă o dată, ne cerem scuze faţă de fani, care nu trebuie să fie implicaţi în acest scandal. Din punctul nostru de vedere, e foarte simplu, atâta timp cât existş două posibilităţi pe piaţă de când ne-am separat, clienţii pot să aleagă ce vor!“, a mai spus el.

„Mi se pare totală lipsă de fair-play să recurgi la gesturi de acest gen, măcar din respect reciproc pentru munca depusă împreună timp de 13 ani. Noi niciodată nu am postat aşa ceva când îl vedeam că merge şi foloseşte posterele cu toţi trei şi cântă pe piesele noastre, piese în care se auzeau şi vocile noastre. Dacă el consideră că aşa trebuie să facă este problema lui, pe noi întotdeauna concurenţa ne-a stimulat“, a concluzionat Mihai.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg