Un smartphone waterproof cu o cameră spectaculoasă? Telefoanele rezistente la apă îți setează vacanțele la un alt nivel!

27 iulie, 2022
smart jpg

Un telefon waterproof nu este un simplu telefon, ci un aliat care îți alunga grijile la mare sau la piscină și te ajută să te bucuri de momentele memorabile, mai ales atunci când vine la pachet cu o cameră uimitoare care te ajută să realizezi poze perfecte fără filtru.

La mare sau la un pool party, distracția merge până la capăt, cu un smartphone rezistent la apă surprinzi cele mai epice momente chiar din centrul acțiunii. Nu doar atât, un telefon waterproof îți e alături și la bine și la greu, inclusiv în zilele în care trebuie să mergi plin ploaie și vrei să schimbi playlistul. 

Rezistente la apă și pregătite pentru momente epice: cum te mai pot surprinde cele mai performante telefoane waterproof?

O vacanță la mare, o petrecere la piscină sau o sesiune de snorkeling nu ar fi la fel fără un smartphone care imortalizează cele mai bune momente și ți le pune bine la păstrat în cutia cu amintiri, ca tu să retrăiești clipele dragi și peste ani. Telefoanele rezistente la apă nu sunt un moft, ci o adevărată necesitate, dacă luăm în calcul micile accidente care se lasă cu o baltă de apă sau ploile torențiale care te prind pe drumuri. Scufundarea unui telefon în punga cu orez este doar un mit, un smartphone waterproof este soluția, iar Altex.ro îți aduce în față o colecție de telefoane performante concepute pentru a ține pasul cu așteptările tale. În această selecție găsești numeroase opțiuni rezistente la apă, iar noi ți le prezentăm doar pe unele dintre cele mai epice telefoane waterproof ale momentului. 

poza5 jpg

Cum identifici un telefon waterproof? Vei urmări întotdeauna standardul Ingress Protection, cel care indică rezistența la apă sau praf. Pentru a simplifica lucrurile, este recomandat să urmărești telefoane cu un indice IP68 pentru scufundările de până la 6 metri timp de jumătate de oră sau IP67 pentru scufundările la o adâncime de maxim un metru. În cele din urmă, waterproof nu e destul, ai nevoie și de o cameră performantă care îți oferă o experiență vizuală la un alt nivel, iar telefoanele de mai jos pot schimba complet modul în care te raportezi la poze.

  • Iphone 13 Pro Max

Câștigătorul clasamentului este performantul iPhone 13 Pro Max, totuși este bine de știut că întreaga generație iPhone 13 bifează cu brio toate criteriile unui telefon waterproof performant. Cu un indice IP68 și o capacitate de a se scufunda fără probleme la adâncimi de 6 metri pentru 30 de minute, acest smartphone este perfect pentru cei care iubesc o sesiune de scuba diving sau snorkeling. Nu doar pentru ei, iPhone 13 Pro Max este un smartphone perfect și pentru cei care vor experiențe cinematice și poze care se aseamănă cu cele realizate de un aparat foto profesional. 

poza6 jpg
  • Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra este deja recunoscut drept un smartphone ultra-performant în zona fotografiei, dar ajunge să fie recunoscut și prin titulatura de cel mai bun telefon waterproof pentru iubitorii de android. Pe lângă atuurile din zona foto-video, camera principală de 108 MP și pozele de o calitate înaltă pe care le poate realiza în condiții vitrege, Samsung Galaxy S22 Ultra prezintă  un indice IP68 și se poate scufunda până la 1.5 metri timp de jumătate de oră. Să nu uităm că are și o cameră frontală de 40 MP, numai bună pentru realizarea unor selfie-uri de pus în ramă. 

  • Sony Xperia 1 IV

Primul  brand care a lansat un telefon waterproof nu putea lipsi din clasamentul celor mai performante telefoane rezistente la apă, iar Sony Xperia 1 IV nu este singurul competitor puternic, la fel de bun este și Sony Xperia 5 III, o versiune mult mai convenabilă. Printre pasionații de smartphone-uri, acest telefon este comparat cu o cameră compactă, iar comparația nu este departe de adevăr: Sony Xperia 1 IV este dotat cu senzori care stabilizează imaginea și oferă o experiență vizuală optimizată. 

Un telefon poate fi instrumentul prin care îți manifestezi expresia artistică sau prietenul de călătorie care îți stârnește creativitatea la fiecare pas. Oricum l-ai vedea, meriți să te bucuri de o experiență vizuală la un alt nivel!  

Sursa foto: Unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg