Un ten impecabil pentru o vacanță fără griji (P)

Femeia modernă este la curent cu inovațiile cosmetice, mai ales atunci când visează la „tinerețea veșnică“, însă rutina de îngrijire și protecție rămâne, totuși, cel mai bun aliat în lupta cu trecerea timpului. Produsele Nu Skin oferă soluția ideală pentru cei care doresc îngrijire profesională, mai ales atunci când vine vorba de perioada vacanței.

Vara, în special, întreaga familie are nevoie de o protecție sporită, pentru a evita arsurile, pigmentarea și îmbătrânirea prematură a pielii. Gama Nu Skin Sunright, care oferă atât protecție UVA, cât și UVB, are o formulă eficientă, rezistentă la apă, și o textură non-grasă. Protecția oferită este completă, conferind protecție atât pielii corpului sau feței, cât și buzelor atât de afectate de temperaturile ridicate.

Curățarea, tonifierea, hidratarea sau aplicarea produselor de rejuvenare sunt un „must do“, mai ales după vârsta de 30 de ani. Pe lângă o serie de produse clasice de îngrijire, pielea noastră are nevoie de atenție suplimentară în funcție de sezon. Astfel, poți alege Enhancer gel-balsam de la Nu Skin , ce conține pantenol pentru hidratare și aloe vera pentru calmarea pielii, ajutând la protecția acesteia împotriva pierderii umidității. Acesta este destinat mai multor categorii de consumatori: bărbați și femei cu toate tipurile de piele, inclusiv tipurile de ten gras, care doresc o hidratare ușoară sub formă de gel; bărbați care doresc să diminueze efectele de uscare sau iritare ale bărbieritului sau persoanele cu pielea afectată de arsuri solare sau arsă de vânt.

Spray-ul hidratant multifuncțional pentru păr, faţă şi corp NaPCA Moisture Mist de la Nu Skin este unul dintre cele mai utile produse de luat în trusa de vacanță. Acid hialuronic conținut funcționează ca un agent hidratant eficient pe tot parcursul zilei, iar umectantul cu sodiu PCA reglează și protejează nivelul optim de hidratare în profunzime.

Hidratarea pielii se face mult mai eficient dacă celulele moarte sunt îndepărtate. Astfel, exfoliantul cu efect de curățare Liquid Body Lufra nu conţine săpun, exfoliază celulele moarte ale pielii cu ajutorul cojilor de nucă zdrobite, după care hidratează pielea cu aloe vera, oferind pielii strălucire, catifelare și energizare.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA