Unde a dispărut toată dragostea dintre ei? Soţia lui Sean Penn divorţează după un an de la nuntă!

17 octombrie, 2021
1 sean penn si sotia profimedia 0462950674 jpg jpeg

Ghinionist în amor! Se pare că nici a treia oară n-a fost cu noroc pentru Sean Penn! Actorul n-a reuşit să-şi găsească femeia cu care să-şi petreacă tot restul vieţii nici la 60 de ani, soţia lui de doar un an depunând actele de divorţ pe 15 octombrie 2021.

Soţia câştigătorului Oscarului, Leila George, a intentat divorţ după numai un an de mariaj. Frumoasa de 29 de ani a depus actele în cursul zilei de vineri la Tribunalul din Los Angeles, după cum ne informează People.

Cei doi viitori foşti soţi au fost împreună timp de patru ani înainte de a-şi oficializa idila în iulie 2020. La numai câteva zile după nuntă, Sean a confirmat „nunta COVID” la “Late Night with Seth Meyers”.

“Circulă zvonuri că te-ai însurat de curând, e adevărat?”, l-a întrebat Meyers pe starul hollywoodian de 61 de ani, iar Penn a ridicat atunci mâna ca să-i arate acestuia verigheta.

„Am făcut o nuntă COVID”, a recunoscut vedeta. „Ce înseamnă asta? Noi am rămas acasă cu copiii mei şi cu fratele ei şi un oficial a ţinut întreaga ceremonie pe Zoom”, a explicat atunci Penn.

George, care este fiica lui Vincent D’Onofrio din serialul “Law & Order” este a treia soţie a lui Sean. Actorul a mai fost însurat cu Madonna între 1985 şi 1989, după care a devenit soţul actriţei Robin Write din 1996 până în 2010. Penn şi cea de-a doua lui soţie au doi copii împreună, pe fiica Dylan (30) şi pe fiul Hopper (28).

Una dintre relaţiile supercunoscute ale actorului a fost cea cu Charlize Theron, care a durat din 2013 până în vara lui 2015, însă cei doi amorezi n-au ajuns niciodată la altar împreună.

Vestea divorţului dintre Sean Penn şi Leila George vine la două luni de la lansarea ultimului film al megastarului hollywoodian, Flag Day, în care Sean a apărut alături de cei doi copii ai săi.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care Leila a cerut încheierea mariajului ei cu Penn, iar reprezentantul actorului n-a răspuns încă la întrebările jurnaliştilor americani cu privire la despărţirea celor doi soţi.

Foro - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg