Unde și-a cunoscut Anda Adam iubitul cu care se pregătește de nuntă

27 septembrie, 2022
ANDA ADAM jpg

S-au îndrăgostit rapid, iar acum se pregătesc de nuntă. Anda Adam și-a cunoscut iubitul la munte și a simțit că el e alesul.

“Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză. A venit să se bage în seamă, dar nu știa cine sunt, el era tot cu fetița. Uite , fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine.  Am zis wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. Mi-a lăsat numarul la recepție, el e francez și e romantic”, a povestit Anda Adam la PRO TV.

Artista a ales însă timpul să aleagă și nu l-a căutat. Apoi a avut parte de o surpriză.

 “Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere. El e născut la Paris, are o fetiță cu fosta soție, care e din Cluj, acum s-a mutat la București. E bancher. Ne iubim foarte mult și vrem să facem și copilaș, abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Acum mă chinui să învăț franceză, o să lansez și un album în franceză. Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris”.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg