Unde-┼či fac vedetele de cap. Cele mai ciudate locuri ├«n care au f─âcut sex

27 ianuarie, 2017
Brad Pitt at The Red Carpet Fan Event of ALLIED in LA jpeg

┼×i vedetele sunt oameni, iar atunci c├ónd le apuc─â pofta de sex, pare c─â au mai mult curaj dec├ót oamenii simpli. Nici nu e de mirare c─â, uneori, pun ├«n aplicare lucrurile pe care le fac ├«n filmele ├«n care joac─â.

Sexul ├«n locuri publice nu mai e de mult─â vreme un subiect tabu, mai ales ├«n lumea celebrit─â┼úilor cu ceva mai mult─â ├«ndr─âzneal─â. Unora li se aprind c─âlc├óiele chiar ┼či dup─â fanii lor, a┼ča c─â profit─â de moment ┼či duc ac┼úiunea ├«ntr-o zon─â deloc tradi┼úional─â.

Gerard Butler

image

├Än 2012, la Festivalul Coachella, Gerard Butler a ├«ntre┼úinut rela┼úii intime cu o fan─â chiar ├«ntr-o toalet─â de pe domeniul ├«n care aveau loc concertele. Totul a ├«nceput cu o repriz─â de dans, dar lucrurile s-au precipitat rapid, a┼ča c─â p├ón─â la ac┼úiune a mai fost doar un pas, potrivit Mirror.

Brad Pitt

image

Face ┼či acum furori, dar ├«n urm─â cu peste 20 de ani, Brad Pitt era foarte deschis ┼či nu at├ót de celebru, a┼ča c─â-┼či permitea mai multe dec├ót ├«n prezent. C├ónt─ârea┼úa Sinitta a fost partenera lui de nebunii ├«ntr-o box─â privat─â la sala de concerte The Royal Albert Hall. Aceasta a ┼či povestit cum au stat lucrurile: "A pus m├óna pe mine ┼či am ├«nceput s─â ne rostogolim pe podea. Nu ne-am putut ab┼úine. Cineva din r├óndurile de deasupra s-a aplecat spre noi ┼či a ├«ncercat s─â ne fac─â poze. Un u┼čier ne-a cioc─ânit la u┼č─â s─â ne ├«ntrebe dac─â suntem bine."

Sinitta, cea care declar─â c─â a f─âcut sex cu Brad Pitt.

Cite┼čte pe www.click.ro restul acestui articol!Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg