Urmează să fie publicată biografia Lisei Marie Presley: ”Prea puțini știau cum era cu adevărat”

12 ianuarie, 2024

Riley Keough va lansa anul acesta memoriile regretatei mame Lisa Marie Presley. Unica fiică a legendei Elvis Presley a lăsat în urmă trei fete care-i duc dorul.

Lisa Marie Presley, stânga, Priscilla Presley, centru și Riley Keough, dreapta, iunie 2022, Getty
Lisa Marie Presley, stânga, Priscilla Presley, centru și Riley Keough, dreapta, iunie 2022, Getty

La un an de la moartea artistei, fiica sa cea mare Riley Keough și-a anunțat intenția de publicare a memoriilor mamei sale.

Lisa Marie Presley a avut parte de un deces neașteptat, în toiul promovării filmului Elvis, producție foarte apreciată de numeroși critici de film.

Singurul copil al legendei rock and roll Elvis Presley a murit la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie 2023, după ce a suferit un stop cardiac cauzat de o obstrucție a intestinului subțire, în urma unei intervenții chirurgicale anterioare de bypass gastric.

Se pare că Lisa Marie Presley începuse să-și scrie memoriile, iar fiica sa cea mare i le-a continuat. Acestea urmează să fie publicate și vor face lumină în multe aspecte legate de viața sa.

Într-o declarație a editurii Random House, Riley, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că își aduce contribuția la finalizarea biografiei mamei sale. Aceasta nu a primit deocamdată un titlu, însă ce este cert este că va apărea pe rafturile librăriilor în toamnă, iar cartea va fi însoțită și de un audio-book, în lectura lui Riley Keough.

Nepoata lui Elvis Presley a adăugat: ”Puțini au știut cu adevărat cine era mama mea. Cel mai cunoscut lucru era că fusese fiica lui Elvis. Sunt norocoasă că am avut ocazia să finalizez acest volum, este un privilegiu pentru mine și totodată o experiență dulce-amăruie.”

Cumva, acest lucru era menit să se întâmple. Lisa Marie Presley și-a rugat fiica cea mare s-o ajute la scrierea memoriilor încă de când era în viață!

Riley Keough și-a pus multă bază în înregistrările video din copilărie pe care le avea cu mama sa. De asemenea, tânăra a publicat un anunț emoționant chiar pe pagina sa de Instagram. Aici, lângă fotografia cu ele două, se arată că volumul va apărea pe 15 octombrie 2024 și că există posibilitatea să fie precomandată.

Foto: Getty Images & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg