Uși de garaj moderne - o decizie care schimbă aspectul garajului

8 aprilie, 2024

Cu o deosebită importanță asupra securității și totodată a aspectului exteriorului, ușile de garaj sunt mai importante decât crezi.

usi garaj alexiana 17 jpg

Indiferent dacă este vorba despre un garaj independent de casă ori despre unul integrat, în ambele cazuri ușa are un nivel de maximă importanță. Nu doar aspectul ei, ci și felul în care se deschide sau închide, precum și dimensiunile acesteia, sunt criterii de care trebuie să ții cont și să le eficientizezi pe cât se poate. Ușile de garaj moderne au diverse sisteme de închidere și deschidere, care fac posibilă montarea lor în orice tip de garaj.

Oricare ar fi dimensiunile pe care le are garajul tău, poți alege usi de garaj moderne de diferite tipuri. Alexiana Group îți prezintă mai multe variante ale acestor produse, special concepute pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Aspectul lor deosebit, precum și modul de funcționare automatizat, sunt doar câteva dintre beneficiile acestor produse. Ușile de garaj de la Alexiana pot fi atât secționale - personalizate sau standard -, cât și tip rulou. Aparte de aceste diferențe, sunt toate moderne, automatizate și versatile - în sensul că sunt potrivite în arhitectura oricărui clădiri.

Modul lor de acționare automat reprezintă un real confort pentru toată lumea, mai ales dacă ai o casă smart. Bine de menționat, în condițiile în care tot mai mulți preferă produsele aliniate cu tendințele actuale. Iată că Alexiana Group nu face rabat, demonstrând acest lucru și prin faptul că ușile de garaj disponibile pentru comandă aici pot fi acționate prin telecomandă, dar și printr-o aplicație mobilă. Indiferent de unde te afli, poți deschide sau închide ușa de garaj rapid.

Uși de garaj rulou sau secționale - care sunt diferențele?

Dacă te numeri printre cei care își doresc o ușă de garaj trainică și estetică, dar în același timp vrei să transformi spațiul din interior într-unul modern, sigur și confortabil, atunci ușile de garaj secționale sunt o variantă bună pentru tine. Acestea uși sunt o alegere populară în rândul clienților care au garaje în exteriorul curții, fiind o metodă sigură și eficientă pentru ceea ce se află în interior.

Persoanele ce dispun de un garaj de mici dimensiuni, ușile tip rulou sunt alternativa. Acestea au un design compact, economisesc spațiul și permit deschiderea și închiderea automată, lamelele din aluminiu ce compun ușa aceasta fiind compact strânse în caseta montată deasupra ușii, la exteriorul garajului. Astfel, nu este necesară nicio altă deschidere și vreun spațiu suplimentar pentru ușa de garaj.

Personalizează ușa de garaj pentru un aspect modern!

Sunt o mulțime de clienți care aleg ușile de garaj personalizate, datorită aspectului modern pe care îl oferă spațiului. Ideale pentru garajele de dimensiuni mari, pentru a putea fi printată imaginea, ușile de acest tip arată excelent, au culori vibrante și intense, fiind potrivite pentru cei care vor să iasă din tipare!

Personalizarea ușilor de garaj este posibilă doar la cele secționale. Este un moft pe care unii și-l fac, cu un super efect vizual. Costurile sunt încă ceva mai mari la astfel de uși.



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg