Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist? Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie!

29 septembrie, 2022
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg

Orice femeie isi doreste sa aiba unghii aspectuoase si ingrijite, astfel ca meseria de tehnician manichiurist nu va pieri niciodata. Daca esti la o rascruce din punct de vedere profesional, poti lua in calcul acest job, intrucat acesta iti va aduce cu siguranta multiple beneficii. Totusi, chiar daca exista multe persoane care practica aceasta meserie doar cu ajutorul talentului, este recomandat sa urmezi anumite cursuri de specialitate, astfel incat sa iti poti dezvolta afacerea. Cu ajutorul acestor cursuri, vei capata experienta, cunostiintele si rabdarea de care ai nevoie pentru a fi o adevarata profesionista.

Care sunt cele mai importante produse de care ai nevoie?

1. Geluri Finish UV

Daca iti doresti ca rezultatul muncii tale sa fie unul cu totul deosebit, este important sa achizitionezi produse cat mai calitative si mai utile, astfel incat clientii tai sa fie intotdeauna multumiti de munca pe care ai depus-o. Tocmai de aceea, cei de la Savyprofessional.ro, iti pun la dispozitie o gama variata de geluri UV Gelaxyo, potrivite pentru toate tipurile de manichiura. Acesta se aplica la final, ca un retus care pune unghiile in evidenta. Cu ajutorul acestui gel, manichiura capata un luciu splendid, ce rezista saptamani intregi. De aceea, daca iti doresti ca munca ta sa fie apreciata, iar clientii tai sa apeleze regulat la serviciile tale, opteaza pentru un gel UV pentru finalizarea lucrarii. Fiind extrem de flexibil, acesta se poate aplica pe gel, pe oja semipermanenta sau chiar pe acryl. 

2.  Lampa UV

Orice tehnician care se respecta, si-a achizitionat o lampa UV/LED, cu ajutorul careia sa poata oferi o manichiura perfecta. Daca esti la inceput de drum si nu stii exact care sunt toate produsele de care ai nevoie, achizitionarea unei lampi UV este urmatorul pas pe care trebuie sa il faci. Acest dispozitiv este nelipsit din orice salon de manichiura, astfel ca este important sa detii si tu un astfel de echipament. Lampa LED iti usureaza foarte mult munca, intrucat, cu un efort minim, vei obtine o manichiura perfecta. Aceasta este extrem de usor de utilizat, astfel ca o poti folosi inca din primul moment in care ai cumparat-o, fara sa fie nevoie sa pierzi ore intregi sa intelegi modul de utilizare al acestui dispozitiv. Cu ajutorul acestei lampi, lacul de pe unghie se intareste rapid si rezista un timp indelungat.

3. Diverse pile de unghii

Nimic nu este mai important in aceasta meserie, decat utilizarea unor ustensile simple si extrem de folositoare. De aceea, trebuie sa iti achizitionezi un set de pile pe diverse marimi, astfel incat fiecare manichiura a ta sa fie ingrijita si bine pusa la punct. Acestea te ajuta sa finisezi manichiura si sa dai unghiilor forma dorita. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand achiItionezi o pila de unghii, este granulatia acesteia. Cum probabil ai sesizat deja, pe fiecare pila, sunt trecute anumite numere. Acestea fac referire la numarul de particule abrazive dispuse pe un centimetru patrat. Cu cat numarul trecut pe pila eate mai mare, cu atat pila este mai fina, iar cu cat numarul specificat pe pila este mai mic, cu atat aceasta este mai abraziva.

Asadar, daca vrei sa incepi o cariera in acest domeniu, este important sa iti achizitionezi din timp produsele, acesoriile si ustensilele de care ai nevoie, astfel incat lucrarile tale sa fie corecte, iar clientii multumiti.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg