Vacanţă pe noul Titanic

 

Belek

Aflată pe malul Mării Mediterane, într-un ambient paradisiac, cu  vaste păduri de pini, staţiunea turcească e vestită pentru lanţurile hoteliere de excepţie (aproape 40 de hoteluri de 5 stele), pentru spaţiile verzi şi pentru terenurile de golf, de tenis şi de fotbal. Adăugând la acestea ospitalitatea turcească, turiştii vor găsi aici locul ideal pentru vacanţele de relaxare, dar şi pentru cele active, viaţa de noapte din Belek fiind foarte bine dezvoltată (cluburi de 5 stele în regim ultra all inclusive).

Cum ajungi: un bilet de avion pe ruta Bucureşti-Antalya costă de la 130 €/pers./dus-întors, iar până la Belek poţi lua autobuzul (42 km). Ai nevoie de viză.

Unde te cazezi: „îmbarcă-te“ pe Titanic Deluxe Belek ori pe Titanic Beach Lara, inspirate de eleganţa şi confortul marelui pachebot. Situat pe malul râului, într-o pădure de pini, la 30 km de aeroportul din Antalya şi la 6 km de oraşul Belek, Titanic Deluxe oferă cazare în 600 de camere cu vedere la râu sau la grădină, 1 km de plajă privată într-o zonă retrasă, 9 piscine în aer liber, 2 piscine interioare, parc acvatic cu tobogane de apă şi centru SPA şi de fitness cu servicii complete. Personalul oferă reduceri pentru copii şi la cazare în cameră dublă cu pat suplimentar (20 €/pers.) şi nu se percep taxe pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani. La Titanic Beach Lara, a cărui formă imită şi mai bine nava, ai parte de-o experienţă desăvârşită: 586 de camere de lux, o piscină de 5.000 mp, tobogane de apă, 4 restaurante şi  un centru SPA cu tratamente corporale integrale, masaje şi aromoterapie.

Cum te distrezi: după ce te-ai răsfăţat la soare, la jacuzzi, la băile turceşti ori la SPA, mergi şi la Titanic Golf Club, Belek fiind un centru de elită pentru jucătorii de golf din întreaga lume. Totodată, ai la dispoziţie terenuri de tenis, de fotbal, de baschet şi volei pe plajă. Dacă vrei să te plimbi, poţi opta pentru o excursie cu barca pe râu. Poţi merge să vizitezi cascadele Kursunlu şi Manavgat, dar şi vechiul oraş greco-roman Aspendos, cu cel mai bine conservat teatru roman din Asia Mică, dimpreună cu apeductul roman, basilica, agora, scena şi un centru de fabricare a bijuteriilor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA