Valentina Pelinel își petrece vara la propriul hotel de pe litoralul românesc

6 iulie, 2022

Fostul manechin nu trebuie să-și facă griji pentru cazare la mare, pentru că are mereu asigurat un apartament chiar în propriul hotel din stațiunea Olimp.

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg

E știut faptul că, de când a devenit soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a preluat frâiele câtorva dintre afacerile acestuia, cât el a fost după gratii. Atât ea, cât și Mihaela Borcea, prima soție a fostului investitor de la Dinamo, s-au ocupat ca business-urile familiei să continue să prospere și în lipsa capului familiei.

Așa se face că cele două femei din viața lui Cristi Borcea au lăsat deoparte orgoliile și au conlucrat la binele familiei, mai ales pentru că la mijloc sunt și moștenitorii lor: Patrick şi gemenii Angelo şi Melissa, născuți de Mihaela, și Milan și gemenele Indira și Rania, născuți de Valentina - pe lângă care afaceristul mai are alți trei copii.

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (16) Cristi Borcea copii fetele jpg

Cert e că una dintre afacerile familiei Borcea este un hotel din stațiunea Olimp, construit pe vremea comuniștilor chiar de-a lungul falezei, pe care Cristi Borcea l-a cumpărat și l-a modernizat. Un timp, de el s-a ocupat exclusiv Mihaela Borcea, care a fost și cu ideea denumirii lui cu inițialele celor trei copii ai săi.

De anul trecut, însă, s-a implicat și Valentina Pelinel în administrarea hotelului. Ba mai mult, odată cu reabilitarea lui Cristi Borcea, cuplul a vrut să-i dea un refresh și a investit în zona exterioară, refăcând atât locul de joacă pentru copii, cât și piscina sub forma unei infinity pool și decorând zona de relaxare pentru un plus de confort pentru turiști.

De-atunci, Valentina Pelinel este văzută adesea mergând cu copiii la Olimp și promovând complexul turistic, care beneficiază și de un restaurant cu program artistic. Ba chiar și-a invitat și prietenele, pe prezentatoarea TV Nasrin Ameri (devenită, între timp, și fina sa) și pe cunoscutul make-up artist Elena Ciftci, să facă parte din videoclipul de promovare.

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg