Varekai, o nouă producţie Cirque du Soleil. Când va avea loc?

27 aprilie, 2017
Varekai 2017[41] jpeg

Showul Varekai, o nouă producţie Cirque du Soleil, va avea şapte reprezentaţii la Romexpo, Pavilionul Central, de pe 3 până pe 7 mai 2017.

image

O producţie clasică Cirque du Soleil, Varekai a fermecat 10 de milioane de spectatori din întreaga lume, de la premiera sa din 2002, la Montreal. Spectacolul include 12 acte şi durează aproximativ două ore, cu o pauză de 25 de minute.

Momentele dramatice se împletesc cu elemente acrobatice deosebite, precum zborul lui Icar, acrobaţii cu beţe sau Leagănul Rusesc. Personajul central, Icar, este inocent şi vulnerabil, rănit într-o lume misterioasă. Dorinţa sa de a trăi şi de a îşi depăşi temerile îl va purta pe noi culmi şi, în cele din urmă, îl va ajuta să renască. La Promise, o creatură exotică care îl cucereşte pe Icar cu senzualitatea sa, devine centrul universului său.

Toate spectacolele Cirque du Soleil se joacă pe muzică live şi Varekai nu face excepţie. Pe scenă vor fi şapte instrumentişti (clape, tobe, percuţie, bass, vioară) şi doi interpreţi: o voce masculină (Patriarhul) şi o voce feminină (Muza). Pentru a crea muzica din Varekai, Violaine Corradi s-a inspirat dintr-un repertoriu amplu, fiecare piesă sugerând un melanj cultural nu întotdeauna uşor de identificat. Corradi a combinat sunete rituale hawaiene, cântecele trubadurilor din secolul XI, din sudul Franţei, melodii tradiţionale din Armenia, muzică gospel şi aranjamente moderne, pentru a crea un univers muzical unic.

image

Despre Varekai

În adânc de pădure, pe vârful unui vulcan, există o lume extraordinară, o lume în care orice altceva e posibil. O lume cu numele de Varekai. ”Varekai” înseamnă "oriunde" în limba rroma, limba hoinarilor universali. Regizată de Dominic Champagne, această producţie aduce un omagiu sufletului nomad, spiritului şi artei tradiţionale a circului, precum şi celor care-şi caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.

image

Sponsori şi parteneri

Cirque du Soleil mulţumeşte: Orange (sponsor oficial al turneului din România), Carrefour (sponsor), precum şi Events, organizatorul evenimentului.

Pentru informaţii complete despre spectacol şi bilete, accesaţi www.cirquedusoleil.com/varekai<http://www.cirquedusoleil.com/varekai>.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți menții culoarea părului vibrantă între vopsiri (1) jpg
Lancome@okmagazine ro png
tricou personalizat jpg
okmagazine ro (3) jpg
GIK 6708 (1) jpg
Femeie aranjând dulapul de haine 2172729733 jpg
abilitati in afaceri 2466397325 jpg
Vezi aici top 3 lucruri importante despre mașina ta la care să fii foarte atent! jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
okmagazine jpg
alege crema cu retinol (1) jpg
image png
piese auto online (2) jpg
untold  jpg
Pisică, Pixabay (8) jpg
okmagazine ro Minimalism cu stil Amenajarea camerelor în pensiuni pentru o afacere de succes jpg
prop kv 14 irina landscape png
NVD 4428 jpg