Vedeta și-a pierdut iubitul după ce s-a culcat cu altcineva

22 noiembrie, 2022
katie si iubitul7 jpg

Carl Woods a mărturisit că el și Katie Price s-au despărțit după recenta vacanță în Thailanda. El o acuză că l-a înșelat.

Vânzătorul de mașini second hand, în vârstă de 33 de ani, a folosit un cont de socializare pentru a dezvălui că el și Katie, în vârstă de 44 de ani, nu mai sunt împreună.

„Deci, nu există o modalitate ușoară pentru mine să spun asta și, să fiu sincer cu voi, este destul de jenant. Dar eu și Katie nu mai suntem împreună. Am aflat ieri că m-a înșelat. A recunoscut că s-a culcat cu altcineva.

Deci da, asta e sfârșitul, cred. Va trebui să mă concentrez și să-mi readuc viața pe drumul cel bun, dar povestea este gata”.

Cei doi sunt împreună din iunie 2020 și s-au cuplat prin intermediul unui prieten comun.

Carl și Katie s-au logodit după 10 luni de întâlniri și au încercat să aibă un copil împreună, cel mai recent au apelat la ferilizarea în vitro.

Katie și Carl și-au făcut, de asemenea, tatuaje, pe brațe, cu portretele celuilalt în timpul relației lor.

Despărțirea lor are loc la doar câteva zile după ce au fost văzuți bucurându-se de o plimbare la Lakeside Winter Wonderland alături de cei doi copii mai mici ai lui Katie, Jett, în vârstă de nouă ani, și Bunny, în vârstă de opt ani, pe care modelul îi are cu Kieran Hayler.

Katie mai are alți trei copii mai mari din alte relații.  Chiar luna trecută, Price spunea că își caută rochie de mireasă și împărtășea o fotografie cu inelul ei de logodnă.

Logodna cu Carl a fost a opta pentru vedetă. Dacă s-ar fi căsătorit, Katie ar fi bifat al patrulea mariaj.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG