Vedete care luptă împotriva sărăciei

14 aprilie, 2016
Vedete care lupta impotriva saraciei jpeg

├Än lupta ├«mpotriva s─âr─âciei la nivel global este esen┼úial ca proiectele s─â fie ajutate cu finan┼úare ┼či s─â fie implementate, astfel se va cunoa┼čte contribu┼úia cet─â┼úenilor. Pentru multe vedete, lupta ├«mpotriva s─âr─âciei este una dintre cauzele pentru care lupt─â. Chiar dac─â s-au folosit de renumele ┼či faima lor, aceste vedete au auzit strig─âtul celor nevoia┼či ┼či au decis s─â fac─â ceva ├«n privin┼úa aceasta.

Angelina Jolie, are Fundaţia Jolie-Pitt, care are ca misiune eradicarea saraciei extreme în zone rurale

Angelina Jolie nu este numai vedet─â, ci ┼či un ambasador care lupt─â activ pentru persoanele s─ârace, dezavantajate ┼či marginalizate din ├«ntreaga lume. Jolie lucreaz─â cu refugia┼úii ┼či face vizite celor care au suferit ├«n urma unor dezastre naturale. Funda┼úia Jolie-Pitt are ca misiune eradicarea s─âr─âciei extreme la nivel rural. A fost recunoscut─â ├«n ├«ntreaga lume pentru eforturile pe care le-a depus de-a lungul vremii ├«n lupta pentru s─âr─âcie.

"Jay-Z: Water For Life" este documentarul f─âcut de artist pentru con┼čtientizarea deficitului de ap─â

Jay-Z este cunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai buni rapperi, dar prea pu┼úini ┼čtiu c─â artistul este ┼či un filantropist. A lucrat enorm la proiecte de con┼úientizare a deficitului de ap─â. ├Än 2006, s-a folosit de turul s─âu pentru a ridica tot mai mult problema apei ├«n zonele de s─âr─âcie. Jay-Z-Water For Life este documentarul f─âcut de artist pentru acest subiect. Mai mult, rapperul a promovat con┼čtintizarea asupra securit─â┼úii ┼či s─âr─âciei ┼či a ajutat persoanele care au suferit ├«n urma uraganului Katrina.

Leonardo DiCaprio

Cunoscut ca unul dintre cei mai faimo┼či umani┼čti, Leonardo DiCaprio este activist ├«n ceea ce prive┼čte problemele legate de mediu ┼či se folose┼čte de renumele s─âu pentru a-i ajuta pe nevoia┼či. DiCaprio a adus mereu ├«n discu┼úia public─â pe s─âraci ┼či nevoia de a-i ajuta. De asemenea, actorul sprijin─â diferite ONG-uri, precum Feeding America, SOS Children's Villages, ┼či Funda┼úia Leonardo DiCaprio.

Ellen DeGeneres, cunoscut─â pentru generozitatea sa

Prezentatoarea simpatic─â ┼či foarte cunoscut─â a emisiunii TV, The Ellen DeGeneres Show, s-a al─âturat de asemenea luptei ├«mpotriva s─âr─âciei. C─âldura ┼či generozitatea sa nu sunt un secret pentru vedetele pe care le g─âzduie┼čte ├«n emisiunea sa, ci acestea s-au extins ┼či asupra persoanelor s─ârace. DeGeneres este cunoscut─â pentru sprijiinul acordat Funda┼úiei Feeding America ┼či Crucea Ro┼čie. A primit diverse ├«ncuraj─âri ┼či premii pentru munca depus─â ├«n acest scop.

Bono sprijină organizaţii cu misiuni de eradicare a sărăciei

O alt─â celebritate care lupt─â ├«mpotriva s─âr─âciei ├«n lume este Bono, solistul bine cunoscutei forma┼úii U2. Bono a sprijinit organiza┼úiile DATA ┼či ONE. ONE are ca misiune oprirea s─âr─âciei extreme ├«n lume ┼či a jucat un rol important ├«n influen┼úarea guvernelor pentru a efectua programe ┼či politici ├«n vederea luptei contra s─âr─âciei. Aceste eforturi au putut ajuta milioane de bolnavi de SIDA ┼či malarie din Africa ┼či au str├óns fonduri pentru ajutorarea celor ├«n nevoie, ├«n special din Africa.