Vedete care luptă împotriva sărăciei

14 aprilie, 2016
Vedete care lupta impotriva saraciei jpeg

În lupta împotriva sărăciei la nivel global este esenţial ca proiectele să fie ajutate cu finanţare şi să fie implementate, astfel se va cunoaşte contribuţia cetăţenilor. Pentru multe vedete, lupta împotriva sărăciei este una dintre cauzele pentru care luptă. Chiar dacă s-au folosit de renumele şi faima lor, aceste vedete au auzit strigătul celor nevoiaşi şi au decis să facă ceva în privinţa aceasta.

Angelina Jolie, are Fundaţia Jolie-Pitt, care are ca misiune eradicarea saraciei extreme în zone rurale

Angelina Jolie nu este numai vedetă, ci şi un ambasador care luptă activ pentru persoanele sărace, dezavantajate şi marginalizate din întreaga lume. Jolie lucrează cu refugiaţii şi face vizite celor care au suferit în urma unor dezastre naturale. Fundaţia Jolie-Pitt are ca misiune eradicarea sărăciei extreme la nivel rural. A fost recunoscută în întreaga lume pentru eforturile pe care le-a depus de-a lungul vremii în lupta pentru sărăcie.

"Jay-Z: Water For Life" este documentarul făcut de artist pentru conştientizarea deficitului de apă

Jay-Z este cunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai buni rapperi, dar prea puţini ştiu că artistul este şi un filantropist. A lucrat enorm la proiecte de conţientizare a deficitului de apă. În 2006, s-a folosit de turul său pentru a ridica tot mai mult problema apei în zonele de sărăcie. Jay-Z-Water For Life este documentarul făcut de artist pentru acest subiect. Mai mult, rapperul a promovat conştintizarea asupra securităţii şi sărăciei şi a ajutat persoanele care au suferit în urma uraganului Katrina.

Leonardo DiCaprio

Cunoscut ca unul dintre cei mai faimoşi umanişti, Leonardo DiCaprio este activist în ceea ce priveşte problemele legate de mediu şi se foloseşte de renumele său pentru a-i ajuta pe nevoiaşi. DiCaprio a adus mereu în discuţia publică pe săraci şi nevoia de a-i ajuta. De asemenea, actorul sprijină diferite ONG-uri, precum Feeding America, SOS Children's Villages, şi Fundaţia Leonardo DiCaprio.

Ellen DeGeneres, cunoscută pentru generozitatea sa

Prezentatoarea simpatică şi foarte cunoscută a emisiunii TV, The Ellen DeGeneres Show, s-a alăturat de asemenea luptei împotriva sărăciei. Căldura şi generozitatea sa nu sunt un secret pentru vedetele pe care le găzduieşte în emisiunea sa, ci acestea s-au extins şi asupra persoanelor sărace. DeGeneres este cunoscută pentru sprijiinul acordat Fundaţiei Feeding America şi Crucea Roşie. A primit diverse încurajări şi premii pentru munca depusă în acest scop.

Bono sprijină organizaţii cu misiuni de eradicare a sărăciei

O altă celebritate care luptă împotriva sărăciei în lume este Bono, solistul bine cunoscutei formaţii U2. Bono a sprijinit organizaţiile DATA şi ONE. ONE are ca misiune oprirea sărăciei extreme în lume şi a jucat un rol important în influenţarea guvernelor pentru a efectua programe şi politici în vederea luptei contra sărăciei. Aceste eforturi au putut ajuta milioane de bolnavi de SIDA şi malarie din Africa şi au strâns fonduri pentru ajutorarea celor în nevoie, în special din Africa.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG