Vedete cu chipul de nerecunoscut! Ele au mers prea departe cu operațiile estetice

8 aprilie, 2023

Chirurgia estetică îți poate fi aliat sau, după caz, cel mai mare inamic. În doze mici și elegante, ea poate șterge urmele neplăcute ale anilor de pe chipul tău.

În doze mari, te alegi cu o față imobilă. În doze exagerate, te mutilează de-a binelea. Te lăsăm pe tine să judeci dacă aceste vedete au mers prea departe cu operațiile estetice.

Kim Basinger

Kim Basinger jpg

Vedeta de 69 de ani a dispărut, o perioadă, din viața publică și a apărut recent, c-un chip mutilat. Departe de imaginea cu care rămăsesem din filmele ei vechi, Kim Basinger a apelat intens la chirurgia plastică, iar rezultatul afișat în prezent este demn de rubrica Așa Nu!.

Megan Fox

Megan Fox jpg

La cei 36 de ani ai ei, frumoasa actriță chiar nu avea nevoie de atâtea intervenții estetice. Un machiaj care să-i scoată în evidență frumusețea naturală era de-ajuns. Și, cu toate acestea, fața ei pare încremenită și transformată total de botox, dacă comparăm imaginile de acum cu cele din trecut.

Tori Spelling

tori spelling jpg

În serialul de succes Beverly Hills, 90210, Tori era naturală și unică. Azi, la 49 de ani, actrița pare o copie nereușită a lui Khloè Karadashian. Păcat. Acum este doar una dintre multele blonde platinate și botoxate din showbiz.

Denise Richards

Denise Richards  jpg

Pentru frumoasa actriță în vârstă de 52 de ani, zâmbetul aduce mai mult a grimasă, încercând din greu să se contureze pe un chip inflexibil. Fillerele și injecțiile cu botox se ghicesc ușor pe chipul fostei neveste a lui Charlie Sheen, unul transformat de bisturiu.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston jpg

Actrița în vârstă de 54 de ani a început să folosească fillere de ceva timp, însă în doze omenești, ce-i drept. Fanii au observat că Jennifer Aniston are o expresie ceva mai diferită în prezent, oarecum imobilă, însă tot e bine dacă se oprește aici. Operațiile ei, deci se ghicesc, sunt discrete și de bun simț.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg