Vedete cu job dublu în televiziune

14 aprilie, 2017
vedete cu dublu job jpeg

Nu mai prezintă doar o singură emisiune, ci două şi, uneori, îşi schimbă şi rolul. Uite care sunt vedetele care au job dublu în televiziuni.

image

La prima vedere, ai impresia că nu mai există suficiente vedete care să preia frâiele emisiunilor de divertisment de pe micul ecran. Doar că la mijloc nu se află o problemă de casting, ci de strategie de marketing şi de... salariu, până la urmă. Aşa se face că, de cel puţin un an încoace, vedetele din România au acceptat să apară în două emisiuni ale aceluiaşi post. Iată cine sunt cei care şi-au renegociat contractele şi au un job dublu în televiziuni.

Pavel Bartoş pare să fi dat tonul acestui trend în media. Prezentator de sezoane bune al show-ului "Vocea României", acesta este la fel de cunoscut pentru acelaşi rol pe care îl ocupă în culisele altei emisiuni de la ProTV, "Românii au talent". Desigur, ceea ce-l recomandă este umorul şi spontaneitatea, ceea ce l-a transformat într-unul dintre cei mai populari prezentatori de la noi.

image image

La "Românii au talent", Bartoş face cuplu cu Smiley, un artist care, odată ce-a păşit dincolo de "tronul" de antrenor de voce de la "Vocea României", şi-a demonstrat calităţile de gazdă plină de haz, dar şi de şarm - căci, s-o spunem drept, Smiley are mare trecere la publicul feminin. De fapt, odată cu "Românii au talent", putem spune că i-am descoperit lui însuşi încă un talent, cea de prezentator, şi i-a pus în valoare calitatea umană, ceea ce i-a crescut cumva şi cota ca artist.

image image

Şi, dacă tot suntem la "Românii au talent", un al treilea om în dublu rol este Andi Moisescu. Prezentator şi realizator de ani buni al emisiunii "Apropo TV", acesta figurează ca jurat în emisiunea de talente încă de la începuturile ei şi este cel care, uneori, contrabalansează voturile celorlalţi juraţi, surprinzând cu opiniile ori alegerile sale. În tot cazul, un om deschis la tot ce înseamnă experimente şi arta noului val, în faţa căruia nu putem decât să ne înclinăm.

image image

Pe Mihaela Rădulescu, ProTV-ul a reuşit s-o aducă în ţară tot la masa juraţilor de la "Românii au talent". Cu spiritul ei critic, dar şi cu deschiderea sa către lume, aceasta dă o notă foarte picantă acestui show - amintind aici doar tăvălitul prin făină, care a făcut atâta senzaţie! Şi pentru că ştie să facă spectacol (unii ar spune că şi să se dea în spectacol), Mihaela Rădulescu a fost opţiunea ProTV-ului şi pentru postul de gazdă al celui mai nou format adus în ţară, "Uite cine dansează". Desigur, aici se exploatează şi mai mult picanteria de tip moldovenesc, după ce producătorii au pus-o faţă în faţă cu eterna ei rivală, Andreea Marin - căreia nu e exclus să-i fie oferit, la rândul ei, un al doilea job în grădina aceluiaşi post.

image image image

Cel mai nou jurat al emisiunii "Românii au talent" este Florin Călinescu, care s-a reîntors de ceva timp în ProTV, odată cu sitcomul "Tanti Florica" şi care, cu stilul său hâtru, e o prezenţă aparte în orice studio. Aşa se face că boşii l-au considerat mult prea valoros ca să nu-l oferteze pentru încă un job, tot de jurat, în concursul "Uite cine dansează". Nu înţelegem prea bine de ce de fiecare dată strigă atunci când comunică nota oferită concurenţilor, dar sigur e o glumă de culise pe care cei implicaţi în realizarea emisiunii o înţeleg mai bine.

image image

Tot de la masa juraţilor "Românii au talent", ProTV-ul a mai folosit o vedetă în dublu rol. Este vorba despre Andra Măruţă, care a trecut de la a fi un critic al talentului la a fi antrenor de voce. Ea este unul dintre cei trei antrenori de la "Vocea României Junior" şi a trecut deja prin toate emoţiile specifice liderului de echipă. Din păcate, concurenta sa din finală, Carina, n-a obţinut trofeul, dar poate Andra va avea mai mult noroc cu concurenţii din ediţia viitoare.

image image

Cel care, însă, s-a bucurat de trofeul pus în joc la "Vocea României Junior" este Marius Moga. Căci fetiţa antrenată de el, Maia Mălăncuş, a devenit prima finalistă a acestui show de televiziune. Bucuria lui Moga este cu atât mai mare cu cât el n-a reuşit să aibă niciun concurent câştigător în emisiunea mamă, "Vocea României", unde figurează ca antrenor de şase sezoane.

image image image

Tot la "Vocea României Junior" îl regăsim pe Mihai Bobonete, în postura de prezentator. Rolul nu e tocmai nou, căci tot de la începutul lui 2017 îl vedem şi ca gazdă a show-ului "Jocuri de celebritate" - care, fie vorba între noi, îl prinde mai bine. Un rol pe care l-a mai avut în trecut şi la cârma emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Cazul lui Bobonete e ceva mai special, de vreme ce el apare în triplă ipostază, dacă o socotim şi pe cea din serialul "Las Fierbinţi" - care i-a adus celebritatea, după ani de stand-up comedy.

image image image

Tot la "Jocuri de celebritate" îl vedem făcând echipă cu vedetele pe Octavian Strunilă - în opoziţie cu bunul său prieten, Paul Ipate. Rolul i se potriveşte de minune, el fiind un bun actor de comedie. Surprinderea a venit când l-am văzut concurând, alături de soţia sa, la "Uite cine dansează". Din păcate, după mai multe ediţii pline de suspans şi în care a oferit publicului dansuri foarte inspirate, "dar mai mult teatrale, decât coregrafice", aşa cum s-au exprimat membrii juriului, acesta a părăsit competiţia.

image image

Şi, dacă tot am menţionat "Sunt celebru, scoate-mă de aici", e cazul să vorbim şi despre Cabral Ibacka, care s-a reîntors în televiziune cu acest format - după o pauză cam mare, am zice noi. După acest reality-show filmat în Africa, lui Cabral i s-a dat pe mână emisiunea "Ce spun românii", care a prins bine la public. Aşa că a fost din nou luat în considerare de către producători atunci când s-a format echipa pentru noul show, "Uite cine dansează". Cabral e, cumva, cireaşa de pe tort în emisiunea de dans, unde este co-prezentator alături de Mihaela Rădulescu.

image image

În tabăra concurentă, la Antena 1, cei care au dat tonul acestui trend al dublului job sunt Răzvan Simion şi Dani Oţil, cei care prezintă de ani buni matinalul "Neaţa, cu Răzvan şi Dani". Mereu cu o poantă bună la ei, cei doi veterani ai Antenei 1 fac cuplu şi ca prezentatori ai ediţiilor "X-Factor", unde, în galele transmise în direct, îi vedem şi la costum, nu doar în tricou şi jeanşi. Şi unde îi vedem nu la primele ore ale zilei, ci rezistând până la cele mai înaintate ore în noapte. Good job, guys!

image image

Tot din grădina de la "X-Factor" avem o altă candidată la jobul dublu, şi anu,e Delia Matache. Jurată în concursul de voci de la Antena 1, artista a dat dovadă de mult umor şi spontaneitate, ceea ce i-a adus pe tavă o altă ofertă în televiziune: aceea de jurat în cadrul emisiunii "iUmor", alături de Cheloo şi Mihai Bendeac.

image image

Dacă tot am ajuns la "iUmor" şi la Mihai Bendeac, unul dintre juraţii emisiunii de umor de la Antena 1, ne-aducem aminte că, pentru o vreme, acest rol s-a derulat în paralel cu un altul, cel de actor în sitcomul "În Puii Mei". Iar, înainte de-a fi la "iUmor", îl vedeam pe Bendeac şi ca jurat în emisiunea "România dansează".

image image image

Tot de la "România dansează" a migrat şi CRBL, tot ca jurat, în emisiunea prezentată de Dan Negru, "Next star". O emisiune de talente pentru copii, în care CRBL s-a pliat foarte bine pe format.

image
image

În rândul juraţilor de la "Next Star" i-am văzut şi pe Pepe şi pe Dorian Popa, care activau ca adversari în show-ul "Te cunosc de undeva".

image image image

Tot de la "Te cunosc de undeva" a ajuns şi Şerban Copoţ la emisiunea "iUmor", unde prezintă show-ul din culise, alături de magicianul Vlad Grigorescu. Să ne amintim, însă, că în locul lui Vlad figura Andrei Ştefănescu, de la Alb Negru, şi el tot concurent la "Te cunosc de undeva".

image image

Bunul prieten al lui Andrei Ştefănescu şi partener la "Te cunosc de undeva", Liviu Vârciu, a primit deunăzi o altă misiune: aceea de prezentator al unui nou show de divertisment, "Zaza Sing", care e difuzată în fiecare miercuri seară, la Antena 1.

image image

Un alt concurent de la "Te cunosc de undeva" a aterizat într-o emisiune zilnică din trustul Intact. Este vorba despre Florin Ristei, care facem acum cuplu cu Diana Munteanu, în formatul de la ora 11.00, "Prietenii de la 11”, care concurează cu emisiunea de la ProTV, "Vorbeşte lumea".

image image

De departe, veteranul Antenei 1, Dan Negru, e şi cel mai rodat în emisiuni de televiziune, difuzate chiar în paralel. De la "Te pui cu blondele", realizată în contratimp cu "Next Star", şi până la programele de Anul Nou, Dan Negru este the "one man show" de la Antena 1. Iar în Republica Moldova Dan Negru prezintă emisiunea DA sau NU de pe canalul Prime. Keep walking!

image image image image


Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg